2777
2789

من خیلی  شناختی ندارم ولی یسری آقای بسیار شرافتمند کرد هستن که میبینم تو این موسسات حمل بار واقعا عرق میریزن نون حلال میبرن  ان شاا.... همیشه تنشون سالم باشه

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

من یه خانواده کرد میشناسم نزدیک ۱۵ ساله دوست خانوادگی هستیم خیلی خوش برخورد و مهربونن پدرشونم که بهش میگم عمو فوق العاده مهربون و آقاس هر وقت مشکلی برا ما پیش اومد از صدتا فامیل بیشتر همرامون بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمن کورده..پدرشوهرم ترک..واقعا خونواده خوبی هستن..بی آزار متشخص وبه دردبخورن..من که راضیم ازشون

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من خیلی  شناختی ندارم ولی یسری آقای بسیار شرافتمند هستن که میبینم تو این موسسات حمل بار واقعا ع ...

خوب اين دو معني داره يكي اينكه زياد دنباله تحصيلات نميرن وبيشتر از نيرويه جسمانيشون استفاده ميكنن  مثلا ديدم اكثر تره بار ها كوردن يا اكثر حمل بارا كوردن يا اكثر كمك اشپزي يا كارگرايه اشپزخونه كوردن خب تحصيل كه نميكنن بالطبع ديدشون نبايد وسيع باشه ووقتي زورشون زياده وبيشتر از نيرويه جسماني استفاده ميكنن

طبيعيه زورگو باشن

خوب اين دو معني داره يكي اينكه زياد دنباله تحصيلات نميرن وبيشتر از نيرويه جسمانيشون استفاده ميك ...

حرف شما هم قابل تامله

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
من كوردم خودم مرداي كورد اهل خانواده ان مسئوليت پذير، تعصب دارن رو خانواده شون بي غل وغش به طور ...

بنظر من شما كه كوردي جانب دارانه قضاوت ميكني من نظر غير كورد رو ميخوام