2777
2789
عنوان

بمن بگین اینی که شوهرم میگه درسته😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 126 پست
حس میکنم حتما منو نمیخواد و دوس نداره که سمتم نمیاد ولی چیزی برام کم نمیذاره

منم همین فکرو میکردم

باورت میشه بعد از سه سال فهمیدم چه لباسی دوست داره بپوشم؟😑

قبلش هرچی میپوشیدمم دوست داشتا اما نمیگفت چیو خییییلی دوست داره

درکل شناخت مردا خیلی سخته

نگران نباش و بشین باهاش منطقی حرف بزن مطمئن باش حرفاشو میپذیری😊

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکرو میکردم باورت میشه بعد از سه سال فهمیدم چه لباسی دوست داره بپوشم؟😑 قبلش هرچی میپوشید ...

نمیدونم بارها غیر مستقیم گفتم یا پیام دادم بازم میخوام بگم

اگه بازم همون روال رو ادامه بده نمیدونم باید چیکار کنم

موقع خواب خودتو بچسبون بهش بهش اگه اتفاقی نیفتاد شوهرت همجنس باز شده شاید

وای نگو عزیزدلم بنده خدا ذهنش درگیر میشه

به خدا شوهرمنم همینجوره منتها تازه قلق شوهرم دستم افتاده

مشگلم همینه... مرضی که دارم خجالت میکشم😔

باید این خجالت های بی مورد رو بذاری کنار

اگه شوهرت  مشاوره نمیاد اشکال نداره اول خودت چند جلسه برو با مشاور در مورد همین خجالت کشیدنا صحبت کن تا کمکت کنه

اگه درست باهاص صحبت کنی احتمال زیاد مشکلت حل میشه

اگه هم حل نشه حداقل میفهمه ک داره این موضوع اذیتت میکنه و قبول میکنه باهات دکتر یا مشاور بیاد برای درمانش

از وقتی فهمیدم ماست با خیارشور ضرر داره همشدلم میخواد خیارشورا رو بزنم تو ماست بخورم😐😐😐😐
نمیدونم بارها غیر مستقیم گفتم یا پیام دادم بازم میخوام بگم اگه بازم همون روال رو ادامه بده نمیدونم ...

وای من وقتی سوالامو نوشته بودم مونده بودم چه جوری اونارو بپرسم چندشب گذشت و همش میگفتم میخوام باهات درمورد یه مسئله مهم حرف بزنم اونم میگفت خب بگو میگفتم ولش کن😕روم نمیشد

اما دیدم زندگیم داره مختل میشه،خجالت رو گذاشتم کنار و حدود ۲۰ تا سوال بود ازش پرسیدم

از اون موقع همه چی بهترشده خداروشکر،شوهرم همونجوره هااا،اما من روشم رو تغییر دادم🙄

گفتم که خودم برم سمتش اونم اوکی میده و باهام هست

خب همجنس بازا اصلی کلا نمیتونن بازنا رابظه داشته باشن ولی یسری همجنس بازا میل جنسیشون نسبت به زنا کمه ولی رابطه دارن خیلی کم مثل دوماد عمم ولی  ببخشید خیلی رک گفتم شما حتما کاریو که گفتم چک کن

من باید تو کنکورم موفق شم