2777
2789
عنوان

بمن بگین اینی که شوهرم میگه درسته😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 126 پست
همیشه که نه ولی معمولا دوست دارن از ۱۰ بار زن ۷ بارشو بره سمتشون

مردا انقد وقیحن ک بعدا تو دعوا  سرکوفت میزنن ک  اگ چیز من نباشه  تو میمیری از بی چیزی😐😐 حداقل از ۱۰ باز ۴ بار خوبه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا انقد وقیحن ک بعدا تو دعوا  سرکوفت میزنن ک  اگ چیز من نباشه  تو میمیری از بی چیزی ...

😂😂😂😂😂😂

در همه موارد که بی چشم و رو تشریف دارن

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤
مردا انقد وقیحن ک بعدا تو دعوا  سرکوفت میزنن ک  اگ چیز من نباشه  تو میمیری از بی چیزی ...

من تاحالا رابطه رو مستقیم شروع نکردم غیر مستقیم هم لباس مجلسیاییم که دارن از مد میفتن وقدیمی میشن اونارو میپوشم خودش میاد طرفم

من باید تو کنکورم موفق شم
چی شده... میگع مریضم اگه مریضه منم میرم سمتش نباید اوکی بده نباید بتونه مگه اینطور نیست؟

شايد ناراحته

شوهر من ىقتي ناراحته 

عصبانيه اصلااااا نمياد سمتم 

اما من بخوام نه نميگه اما خيلي تابلو ميكنه ك ب زوره 

شايد واقعا مريضه 

شايد نميتونه اونطور ك بايد اشتياق داشته باشه

😂😂😂😂😂😂 در همه موارد که بی چشم و رو تشریف دارن

والا 😂😂اصلا باید با احتیاط باهاشون رفتار بشه بعدا مسئله پیش نیارن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره خیلی خیلی خیلی خودشو درگیر کارش کرده

خب پس همون

میگم استارتر شوهرامون یکی نباشن صلوااااات😲🤤😂😂😂😂

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی❤الهی که حاجت روا شی دوست خوبم❤