2777
2789
عنوان

بمن بگین اینی که شوهرم میگه درسته😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 126 پست
من تاحالا رابطه رو مستقیم شروع نکردم غیر مستقیم هم لباس مجلسیاییم که دارن از مد میفتن وقدیمی میشن او ...

چخوب😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
مم به تنهایی برم مشاور میشه مشگل رو حل کرد؟

مشکل خجالت کشیدن خودتو میگم

خیلی مهمه حلش کنی

از وقتی فهمیدم ماست با خیارشور ضرر داره همشدلم میخواد خیارشورا رو بزنم تو ماست بخورم😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میدونم همچین چیزی نیست

خب اون دوستمون راست میگه شما بشین سوالاتو طوح کن رو یه برگه برو از خونتون بیرون وبه شوهرت بگو یه کاغذ فلان جا گذاشتم جوابارو بنویس شب میام میخونم اینطوری خجالت هم نمیکشی

من باید تو کنکورم موفق شم
مم به تنهایی برم مشاور میشه مشگل رو حل کرد؟

مشاوره اصولا باید دو نفری برید مخصوصا که الان مشکل از همسرتونه و مشاور باید از خود ایشون داستان رو  بشنوه و ریشه یابی کنه، من ولی پیشنهادم س ک س تراپیست هست که تخصصش فقط مسائل رابطه جنسیه. حتی شوهرتان هم نباشه با همین حد توضیح که اینجا دادید معمولا تا ته داستان رو باز میکنند. و راهنمایی لازم رو میکنند حتی اگر نیاز به تمرین جنسی داشته باشید بهتون تمرین میدن.  کلا برای مشکلات جنسی باید رفت س ک س تراپیست نه مشاور. مشاور هم ممکنه به شما همین رو بگه.

همیشه که نه ولی معمولا دوست دارن از ۱۰ بار زن ۷ بارشو بره سمتشون

بازم زیاده هر ده بار یکی دوبار.....مرد باید تشنگی رو حس کنه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود