2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طلاق گرفتم شیش ماه بعدش خونه گرفتم این وسط چند نفر اومدن از قدیم و جدید و منم کلا حال نمیکردم با کسی ، بچم هم پیش پدرش موند ، تا یک پسر اومد که خوش تیپ و خوشگل و جذاب و زبون باز ، هر چی من میگفتم نه نمیگفت بعد دو هفته فهمیدم زن داره و ماجرا تازه شروع شد

بعد که فهمیدم تموم کردم منتها من از در بیرون میکردم از پنجره می اومد، اینم بگم آنقدر خوش تیپ و جذابه که یبار رستوران قرار داشتیم دسته جمعی بود گفتم تو برو اول پیش دوستام بعد من میام ، وقتی رفتم یک دختره خودش چسبونده بود بهش😂 این بدبخت هم فکر کرده بود از دوستای منه که نارنگی پوست میکنه براش چون سر میز ما بود دختره😂. خلاصه زنش شهر دیگه بود تا من گذاشتم رفت پیش زنش بلاکش کردم ، یک هفته بعد دوباره اومد تهران با گوشی پسر داییش تماس گرفت اومد محل کارم التماس که بذار حرف بزنم

گفت که من مدیریت میکنم تو اصلا اذیت نشی و بذار من کنارت باشم و.. فهمیدم شغل هم نداره ، منم تازه داشتم خودم شرکت میزدم قبلش مدیر شرکت بودم، گفت بذار با هم شرکت بزنیم ، تیپ و چهره و حرف زدن و .. جوری بود که همه رو جذب میکرد میدونیتم میتونه خوب قرارداد ببنده تو جلسه ها.. شبیه پیر حاجی کله گنده ها به نظر می اومد تمام ریز دولت و آدمهاش و شهید ها و.. میدونست، اوکی دادم و کار رو شروع کردیم ..

پیر اشتباه تایپی بود ، شبیه پسر حاجی ها

از منم چند سال کوچیکتره

زنش هم از من بزرگتره😬

یعنی این پسر هم از من هم از زنش کوچیکتره

البته من چهرم از سنم کمتره به نظر هم نمیاد بچه دارم وقتی میگم بچه دارم میگن فکر کردیم مجردی

تا اینجا که ما با هم کار کردیم و موند خونه من روز با هم شرکت شب با هم خونه بودیم همش با هم بودیم این وسط دوبار رفت شهر زنش و چند روزه زود برگشت تا زنش یک ماه بعد اومد تهران ، کلا عید هم با من بود اون سال کلی گشت و گذار کردیم ، زنش اومد تهران ولی همچنان شب ها پیش من بود چون خونه پدر زن نمیرفت ، اونم فقط دو شب که بچم می اومد پیشم خونه مادرش میگفت زنه می اومد ، زنش هر یک ساعت زنگ میزنه یعنی روزی پونزده بار حداقل !!!