2789

وسط هاش سانسور شد ، الان؟ سه تا چک شرکت برگشت خورده حساب هام بسته است ، من میرم استخر و تفریح با پول آقایی😂 همه هم فکر میکنن خوش به حالمه در صورتیکه نفر اول این زندگی هنوز گوشه نشسته کی بیاد وسط خدا میدونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاربر zanjun2 هستی؟ داستانت به کجا کشید بلاخره؟

اره چه خوب فهمیدی ، اون اکانت رو بلاک شدم نمی تونم پیام بدم ، هیچی کل عید پیشم بود فقط دو روز رفتیم تهران کار داشتم اونم دید

، مادرش قرار بود خونه مشترک بخره با طلا زنش ، که مادرش تنهایی شهرستان خرید

زندگی ترکی نشده خودتون خواستید این راه رو انتخاب کنید شما بهتون برنمیخوره این مرد به زنش داره خیانت میکنه؟ فردا پس فردا قطعا بهتر از شما ببینه میچسبه اون واینکه اون خانمو بیارید پایین و خودتونو بکشین بالا خجالت داره...از دیشب که من تایپکای شمارو خوندم نمیتونم حالمو توصیف کنم با چهارتا دعا که اسمشو گذاشتین صیغه هر گناهی رو برای خودتون حلال کردید سوال من اینه آیا دین گفته خیانت به زن جلاله؟

یه بار نوشتم ولی فکر میکنم نیومده شما تو این زندگی حالتون خوبه ؟اینکه رو خرابه های زندگی کسی خونه ساختید حالتونو خوب میکنه ؟

شما زندگیتون فیلم ترکیه ای نشده پر شده از دروغ و حال بد و ظلم به به آدم بی گناه،صیغه رو حلال میدونید ؟چجوری با چهارتا جمله میشه همه ی حروما رو حلال کنید ،یعنی خدا اجازه خیانت داده ؟

کیو گول میزنید؟

از بچت خجالت نمیکشی بزرگ بشه بفهمه؟تو الان مادری به اون بچه ام فکر کن بزار بتونه سرشو بالا بگیره تو زندگی تو جامعه ما هرچقدرم خودت عالی باشی باز خانواده مهمه ،شایدم خدا تقاص کار شمارو از دخترت گرفت دلت راضی میشه؟ آه اون خانمه دامن گیرت میکنه نمیدونم به چی اعتقاد داری چوب خدا یا کارما؟ولی راحت نمیگذره زندگیت

تموم فحشایی که تو کل زندگیم به کسی ندادم اومد تو دهنم که شما واقعا لایقشی

فک کن حتی سالی یکبار باشه شب میره پیش زنش تنشو لمس میکنه باهاش میخوابه فرداشم میاد پیش تو حس کثافت بودن بهت دست نمیده؟؟ حس ته مونده خوردن ؟؟

اون نقطه اسم کاربریت باید پایین باشه

نصف حرفاتم دروغه مشخصه فقط این یارو رو راست میگی اینم بدون برات نمیمونه همونطور به زنش خیانت کرد به توهم میکنه 😂😂😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فک کن حتی سالی یکبار باشه شب میره پیش زنش تنشو لمس میکنه باهاش میخوابه فرداشم میاد پیش تو حس کثافت ب ...

🫢 نه حس تهوع بهم دست نمیده

چون یجور انجام وظیفه طور هست ، اگه باهاش راحت بود پای من وسط نمی اومد ، اینجا میام میخونم میبینم چجور شخصیتی دارن اینجور زن ها که سالی یبار شوهرش باهاشونه و هزار تا چیز میبینن می مونن به نظرم بی ارزش میشه ، اگه هم یه روز این آقا منو نخواد حتی اگه پنجاه سالم باشه آنقدر اویزون نیستم که مجبور بشه خیانت کنه میگه خداحافظ میره ، منم چون سال هایی که بودم باهاش لذت بردم زندگی کردم کتک خور و اویزون نبودم میگم خیلی ممنون خداحافظ.

یک چیزی هم بدون معمولا وقتی شما زندگی کردن بلدی به خودت احترام میزاری تا برات نمیرن تب نمیکنی جذابی حتی اگه هفتاد سالت باشه

از من بهت نصیحت این مردای متاهل زن دار که طلاق نمیگیرن جایی نمیشنند آب زیرشون بره مورد بوده برای درست کردن زندگیش تحریک حسادت زن اولش رفته سمت یکی دیگه و و...

قدر بارون های انزلی باریدم من🌧️

شرمنده ولی خیلی لجنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙