2789
بله یکی از دلایل همینه که میگی اما تقریبا داره میشه دو سال واقعی زندگی کردیم ، من ده سال زن یک زندگی ...

میدونی چون ترس از دست دادن هموداربد مراعات همو میکنید وعادی نشدید همچین که اسمتون رفت تو شناسنامه هم روند عادی شدن شروع میشه ولی خب این ترس ازدست دادنه هم داغون میکنه روح وروان ادمو.همون عادی شدن بهتره.درهرحال خواستم بگم فکرنکن یه ازدواج عالی خواهد بود.ولی برای سن نزدیک ۴۰ که گزینه های زیادی نداری قابل قبوله به شرطی که عقدکنید اینجوری فقط به پاش پیرکه شدی میره پی زندگیش.همونطورکه به اون زن رحم نکرد به توهم نخواهدکرد مخصوصا که گفتی کوچکتره ازت اگر اشتباه نکنم

همتون عجیبید!اون از اون زن که نمیفهمم چرا باید یه شهر جدا از شوهرش زندگی کنه و مشکلی نداشته باشه و ب ...

زن اول احتمالا گول زبون بازی مرد روخورده گفته دارم توشهرغریب برای توکاروتلاش میکنم اینه که راضی شده.ادم دروغگونفرت انگیزه چطورمیتونه عاشقش بشه من وقتی میبینم شوهرم به بچم دروغ میگه خوشحالش کنه ناراحت میشم که نکنه منوهم اینجوری بادروغ گول میزنه ( تومسایل مختلف نه خیانت) اونوقت این خانم میبینه چطورشوهرش بااحساس زن اولش بازی میکنه اصلا براش مهم نیست فقط و فقط میتونه دلیلش خودخواهی باشه مثل گرسنه ای که غذایی ازدست دیگری قاپیده وبراش مهم نیست که اوچی پس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت که من مدیریت میکنم تو اصلا اذیت نشی و بذار من کنارت باشم و.. فهمیدم شغل هم نداره ، منم تازه داشت ...

مدیریت میکنم که اذیت نشی یعنی از اول بنانداشته زنشو ول کنه و دوستش داره ولی هم خدارومیخواد هم خرمارو.خیلی دردناکه وضعیت هردوتاتون واین مرد یه سواستفاده گربه تمام معناست زن آفتاب مهتاب ندیدشو نگه داشته برای خانمی خونه اش ومادربچه هاش بودن و برای تو سایه دومیلیونی میخره بزنی حال کنه باهات.واقعا زندگی قبلیت چطوربود که راضی شدی جای اینکه مادربچه ات باشی بشی معشوقه یه زبون باز؟

پیر اشتباه تایپی بود ، شبیه پسر حاجی ها از منم چند سال کوچیکتره زنش هم از من بزرگتره😬یعنی این پسر ه ...

اینکه زن اولش به پاش نشسته چون اوهم گزینه دیگه ای نداره سرچهل سالگی طلاق بگیره که چی.نشسته مردسرش به سنگ بخوره برگرده.چقدر دلم سوخت براش.تو ولی داری ظلم میکنی چون ده سال زندگی خودتو داشتی وانتخابت طلاق بوده ولی الان نمیزاری اون زندگیشو داشته باشه هی میگی خونه نداره مگر تو گذاشتی بره سراغ زنش زندگیشو درست کنه.عذاب وجدانتو خاموش نکن نگهش داریه روزی ازش استفاده کن قبل اینکه دیربشه و تاوان ظلمتو بدی