2789

خنده خانم ؟؟؟؟ جای نقطه خ درسته؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور اینقدر کثیفید و دروغگو البته

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

🫢 نه حس تهوع بهم دست نمیده چون یجور انجام وظیفه طور هست ، اگه باهاش راحت بود پای من وسط نمی اومد ، ...

متاسفم برای وجودت😒خداتقاص کاراتونو همین دنیابهتون نشون بده

میدونی طرف متاهله بازولش نمیکنی

حیواناتم بهم رحم دارن ولی حیف اسم آدم که روشماهاست

🫢 نه حس تهوع بهم دست نمیده چون یجور انجام وظیفه طور هست ، اگه باهاش راحت بود پای من وسط نمی اومد ، ...

هزار تا چیز میبینن و میمونن درسته ؟ پس از نظر شما این کارشون آویزون بودنه درسته ؟

حالا شمام میبینی با کسی دیگه هم هست بازم باهاشی پس فرق چندانی نداری باهاشون

که البته یه فرق هست اون زنشو بخاطر کسی طلاق نمیده

اگه واقعا زنش خوب نیست طلاقش بده راحت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شناخته شو به درک

چقدر ادم میتونه وقیح و بدبخت باشه که به هم جنس خودش اینجوری ظلم کنه

مطمئن باش ی روزی انقدر بدبخت میشی و به گدایی میوفتی ،انقدر تو نگاه دیگران حقیر میشی که حد و اندازه نداره، فعلا بتازون

کاربر (هرماینی_گرنجر0) هستم این کاربری دوممه✨

متاسفم برای وجودت😒خداتقاص کاراتونو همین دنیابهتون نشون بده میدونی طرف متاهله بازولش نمیکنی حیواناتم ...

کجای حرف من بود من ول نمیکنم ! دارم میگم اون ول نمیکنه !! من از خدامه الان بره پی زندگیش نمیره

همیشه این طور نیست

منمرد میشناسم عاشق زنش هست اما با زنای دیگه هم ارتباط داره

میدونی چرا

چون تنوع طلب هست

ایراد از زن نیست ایراد از مرد هست

شما نه خوشگلی نه جذاب نه دلبر

یه آدم عقده ای خونه خراب کنی هستی این مرد هم نهایت سواستفاده اش ازت میکنه و میره رد کارش

هنوز مردها رو نشناختی!میخاستت زنش طلاق میداد تو رو میگرفت

من خودم طلاق گرفتم مجدد ازدواج کردم زیر بار خفت صیغه یا دوستی نرفتم

تو همه قسمتها یه آدم داغون خود خاص پندار بودی!

اتفاقا بذار بهت بگم آدم هایی که زیادی مهربون هستن و عزت نفس پایین دارند معمولا تو دام میفتن !

من خیلی ها رو فقط رد کردم چون حدس میزدم نکنه زن داره ! نمیدونم الان چی شد ! فکر میکرد چند ماه کار راه میفته میره ، اپل ها علاقه هم نداشتم بهش خیلی خوب بود برای خودم زندگی میکردم ، الان اذیتم زیاددددد