2777
2789
عنوان

اهدای اسپرم و جنین

10723 بازدید | 74 پست

سلام دوستان با توجه به اینکه شوهرم ناباورانه اسپرمش صفره دکتر بهمون پیشنهاد اهدایی گرفتن داد راستشو بگین شما بود قبول میکردین  

کسی رو میشناسید با بچه ها ش که اهدایی بودن عین بچه های واقعی خودشون دوستشون داشسته باشن. ؟؟؟؟؟

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گفتی صادقانه میگم تخمک اهدایی میشه تحمل کرد اما اسپرم اهدایی رو نه من نمیتونسم تحمل کنم اگه به این باشه خب میرم ی بچه از پرورشگاه میارم ثوابشم بیشترعه یعنی هیچ راهی واسه درمان همسرتون نیس

هعی روزگار پشمالو ؛)

عزبزم تصمیم خیلی سختیه انشالا ک خدا کمکتون کته 

من اگه تو این شرایط بودم ب جای اسپرم اهدایی از پرورشگاه یه نوزاد میاوردم مطمعنا این برای همسرم قابل هضم تر بود

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

من یکی رو میشناختم اسپرم شوهرش صفر بود و دیگه کلا بیخیال بچه شدن ولی طبیعی باردار شد

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

اسپرم اهدایی اصلا کار خوبی نیست! یعنی ميشه بچه تو و ی آدم ديگه...! ب نظرم جنین اهدایی بگیر اينطوري خیلی بهتره... شوهرت هم بهتر کنار میاذ.... و اون جنین از ی زن و شوهر ديگه است 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

عزیزم اهدای اسپرم تو ایران نمیشه اهدای جنین و اهدای تخمک در صورت صیغه نمودن انجام میشه گلم مردم بچه از پرورشگاه میارن خیلیم دوسش دارن تو که جنین اهدایی بگیری با خون خودت تو بدن خودت رشد میکنه

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

تو فرهنگ ما اسپرم اهدایی جا نیفتاده ومطمئن باش شوهرت سرخورده میشه و نمیتونه با بچه کنار بیاد،،یهو دیدی کوپ بابای اصلیش شد

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
چه طوری ؟ کار خاصی کرد

نه،، گفت بیخیال شدم و فقط سعی کردم از نزدیکیم لذت ببرم

من دوتا دایی دارم هردوتاشون نابارورن،البته خانوماشونم مشکل دارن ولی دیگه از سن هردوتاشون گذشته بچه دار شدن

ب نظرم تا سن تون پایینه ی چاره ای کنین حالا یا اهدایی یا پرورشگاه یا هر چیز دیگه ای صلاح میدونین ولی نزارین سن تون برسه مثلا ب پنجاه

اونا گفتن تقدیر خداس و زیاد تلاشی نکردن ولی کاش میرفتن دنبالش

عزیزم اهدای اسپرم تو ایران نمیشه اهدای جنین و اهدای تخمک در صورت صیغه نمودن انجام میشه گلم مردم بچه ...

نه عزیزم صیغه نمیخواد پرسیبدم. 

منم بعضی وقتا همین توجیهو مبارم مبگم یه کنجده تو دل خودم رشد میکنه که

خدایا شکرت

دکترتو عوض کن شاید شوهرت با دارو خوب بشه،،اگه خدای نکرده جواب نگرفتید برید از شیرخوارگاه نینی بیارید

من دوتا دایی دارم هردوتاشون نابارورن،البته خانوماشونم مشکل دارن ولی دیگه از سن هردوتاشون گذشته بچه د ...

اره باید زود پیبگیر شد  ولی علاوه بر هزینه ها و دارذوهای سرسام اورش تقبلش هم یه ذره برامون سخته

خدایا شکرت