2777
2789
عنوان

اهدای اسپرم و جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10723 بازدید | 74 پست
دکترتو عوض کن شاید شوهرت با دارو خوب بشه،،اگه خدای نکرده جواب نگرفتید برید از شیرخوارگاه نینی بیارید

این برام از اهدایی گرفتن سختتره. چون مردم شهر ما خیلی فضولن و نمیخوام بفهمن

خدایا شکرت

با خواست خدا هم نمیشه جنگید،،یعنی شوهرت یه دونه اسپرم هم نداره که با آی وی اف به جنین تبدیل شه؟تو خونواده شوهرت این مشکلو کس دیگه ای هم داره؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فرهنگ ما اسپرم اهدایی جا نیفتاده ومطمئن باش شوهرت سرخورده میشه و نمیتونه با بچه کنار بیاد،،یهو دی ...

بدون بچه زندگیمون خیلی سرد و بی روح شده چاره ای برامون نمونده

خدایا شکرت
اره باید زود پیبگیر شد  ولی علاوه بر هزینه ها و دارذوهای سرسام اورش تقبلش هم یه ذره برامون سخته

زن داییم هم هی گفت نمیتونم بچه یکی دیگه رو بزرگ کنم و قبول نکرد ولی ب نظرم بهتر بود اینکارو میکردن ،شمام بخاطر تری از حرف مردم و اینجور چیزا وقتو هدر ندین

حالا درسته ک ما خودمون بچه ایم و هیچ گلی ب سر پدر مادرمون نزدیم ولی شاید بشه عصای دست زمان پیری

من  خودم نابارور بودم و خیلی به شیرخوارگاه فکر میکردم ولی معجزه خدا نازل شد و طبیعی باردار شدم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
با خواست خدا هم نمیشه جنگید،،یعنی شوهرت یه دونه اسپرم هم نداره که با آی وی اف به جنین تبدیل شه؟تو خو ...

نه نداره. برا خودمونم عجیبه. هیچ کس تو خانوادشونم نازایی نداشته چه برسه به این مشکل

خدایا شکرت

انشاالله که تو این ماه عزیز یه راه نجاتی برات بازشه و دلت شاد بشه  🙏

اسپرم اهدایی اصلا کار خوبی نیست! یعنی ميشه بچه تو و ی آدم ديگه...! ب نظرم جنین اهدایی بگیر اينطوري خ ...

خب من سالمم حداق بچه پنجاه درصدش به خودمون میره و اینقدر غریبه نیس

خدایا شکرت
چرا تخمک میشه ولی اسپرم نمیشه تحمل کرد؟ 

چون مردا غیرتی ترن و غیرمنطقی تر و تخمک زن غریبه خلاصه میره تو بدن تو،،ولی تصور اینکه اسپرم مرد غریبه تو بدنت باشه واسه مردا سخته

من دوازده سال نازایی بی علت رو تحمل کردم الان هم یه دختر کوچولو از شیرخوارگاه فرزند خونده گرفتم من و شوهرم اصلا فراموش کردیم بچه مون فرزند خونده هست اونوقت شمایی که خودتون بچه رو به دنیا می آورید چطور ممکنه به این فکر کنید که بچه مال شما نیس بعد هم شما این سئوال رو از کسایی بپرس که شرایط ناباروری رو تجربه کردن که به هیچ وجه افراد سالمی که راحت بچه دار شدن نه شما رو درک می کنند نه جواب درستی می تونن به شما بدن در ضمن جنین اهدایی خیلی خیلی هزینه داره و باید حتما اجازه ی قاضی رو بگیرین که زمان بر هم هست اگر مشکلی از این جهات ندارین وقت رو تلف نکنید و زودتر برید سراغ جنین اهدایی 

من دوازده سال نازایی بی علت رو تحمل کردم الان هم یه دختر کوچولو از شیرخوارگاه فرزند خونده گرفتم من و ...

حرفتون کاملا متین است فقط نابارورها میتونن همدیگه رو درک کنن. ولی من چون هنوز خیلی وقت نیست که این موضوعو فهمیدم خیلی تو شکم. روزو شبم گریه هست. نمیدونم میتونم با اهدایی کنار بیام یا نه. 

شما بچت چن وقتشه. اصلا برات مهم نیست که شبیه بهت نیست و یا بچه کی هست؟

خدایا شکرت
چون مردا غیرتی ترن و غیرمنطقی تر و تخمک زن غریبه خلاصه میره تو بدن تو،،ولی تصور اینکه اسپرم مرد غریب ...

اگه اسپرم اهدایی بگیرم که با ای وی اف و تشکیل جنین و بعد انتقال مبدن دیگه اسپرمی وارد نمیشه جنین وارد میشه

خدایا شکرت

عزيزم من بودم جنين اهدايي ميگرفتم هضمش واسم راحتتره تا اينكه اسپرم اهدايي بگيرم. من تو مطب دكتر يه خانوميو ديدم كه با جنين اهدايي دوقلو زاييده بود گفتم خونوادتون نميگن چرا بچه ها شبيهتون نيستن؟ گفت اتفاقا يكيشون عين منه و يكيشون عين باباش! بعد عكسشونو نشون داد واقعا يكيشون عين خودش بود! ميگفت اصلا يه ذره هم حس نميكنيم كه بچه ها مال خودمون نيستن انقدر كه دوسشون داريم.به نظرم جنين بگيري خيلي از بچه پرورشگاه بهتره