2777
2789
عنوان

اهدای اسپرم و جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10723 بازدید | 74 پست
81bano
تعداد پست: 26

. شوهر منم مشکل داشت یعنی اسپرماش ضعیف بود کلی دارو و درمان کردیم حتی یه عمل جراحیم کرد اما فایده ی نداشت که چند ماه پیش بود که یکی از آشناها یه خانمی رو به ما معرفی کرد که کارشون رابط بین اهدا کننده و گیرندست یعنی برای کسایی مثل ما که مشکل بچه دار شدن دارن اهداکننده تخمک و جنین و رحم اجاره ی پیدا  میکنه برای ما پیدا کردن که به جنین اهدا کردن واقعا من ازشون راضیم الان دوماه باردار هستم اگه مشکلی مثل مشکل من دارید شمارشو میدم باهاشون تماس بگیرید . 09120597586

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه درخواستم قبول کنید 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

اصفهان تنها شهریه که اسپرم اهدائی میزنن . بخاطر اینکه امام جمعه اش فتوای حلال بودن تزریق اسپرم اهدائی را داده . دکتری که اینکار را میکنه اسمش ایزدی ومتخصص است . تلفنش هم 32363136 - 031  است .

از طب اسلامی کمک بگیرید احتمال اینکه بشه هست مگه اینکه بیضه ها توی بدنش باشن و موارد خاص 

مشاهده شده حتی اسپرم صفر هم توی طب اسلامی شانس باروری داره

من اگر جات بودم قبل اینکه تلاش کنم اول برای نوزاد نام نویسی میکردم توی پرورشگاه و تا مراحل قانویش طی بشه که تا جایی که می‌دونم اگر نوزاد بخوای چند سال طول می‌کشه، تا اون موقع  همه تلاشم رو برای درمان میکردم 

بدون توقف 

ولی اگر مثلا سه الی پنج سال تلاش کردم نشد اسپرم اهدایی نمیگرفتم دیگه نوبتم شده  از پرورشگاه نوزاد میاوردم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
منم مشکل استارتر رو دارم. دنبال اهدا جنین یا اسپرم هستم. ولی فقط یه چیزی رو خواستم بگم اینکه آدم تا ...

سلام 

متاسفانه من به علت پایین بودن  ذخیره، باید تخمک اهدایی بگیرم. اما همسرم کاملا سالم هست

کسی هست که همسرش مشکل اسپرم داشته باشه و بخواد تخمک اهدا کنه و از طرف. دیگه از جنین هایی که بوجود میاد، من بهش اهدا کنم؟

این طوری عملا جنین اهدایی نصف از خودش میشه ونصف از غریبه. برای من هم همینطور 

لطفا جواب بدین. من تهران هستم

سلام .

بخاطر رضای خدا و بنیان خانواده اسپرم اهدا میکنم .سالم هستم .خدا رو شکر دو فرزند دارم .

مشخصات ظاهری : قد 188- وزن 90 - رنگ چشم : ابی  - رنگ مو بلوند ؛گروه خون +A- 

لطفا کسی خواست در تلگرامم پیام بده .

ایدی تلگرامم : 

Amin 15126@

چه جوری  باید اهدا کرد

سلام اهدا کننده اسپرم هستم باچند بار سابقه اهدای موفق وآزمایش های فوق تخصصی از موسسه مام اسپرم فوقالعاده قوی و سالم دارم متاهلم ودوفرزند دارم کسی خواست تماس با 09109495891 ویا اینستا به ایدیaspm9898 بیاد 

منم مشکل استارتر رو دارم. دنبال اهدا جنین یا اسپرم هستم. ولی فقط یه چیزی رو خواستم بگم اینکه آدم تا ...

سلام اهدا کننده اسپرم هستم باچند بار سابقه اهدای موفق وآزمایش های فوق تخصصی از موسسه مام اسپرم فوقالعاده قوی و سالم دارم متاهلم ودوفرزند دارم کسی خواست تماس با 09109495891 ویا اینستا به ایدیaspm9898 بیاد 

با سلام

من اسپرمم رو اهدا میکنم

۲۷ساله

ظاهرا آراسته

اسپرمم مورد تایید پزشک

حاضرم هر جا شما بگید آزمایش اسپرم بدم

اسپرم فوق العاده عالی و قوی

قد۱۸۲

وزن۷۵

گرده خونیab+

09904256828

پیام بدید خودم تماس میگیرم