2777
2789
عنوان

اهدای اسپرم و جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 10723 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم من بودم جنين اهدايي ميگرفتم هضمش واسم راحتتره تا اينكه اسپرم اهدايي بگيرم. من تو مطب دكتر يه خ ...

چه جوری میشه شبیه بهشون شده ؟؟؟؟

من از فردا روزی میترسم که بچم بفهمه مادر پدر بیولوژیکش نیستیم. حداقل اگه تخمک مال خودم باشه بهتره نه

خدایا شکرت
حرفتون کاملا متین است فقط نابارورها میتونن همدیگه رو درک کنن. ولی من چون هنوز خیلی وقت نیست که این م ...

دخترم الان چهار ماهشه و دو ماهه که پیش ماست و  چون مددکار های بهزیستی خیلی دقت می کنم که بچه های شبیه رو انتخاب کنم بخاطر همین دخترمون از اول شباهت داشت و روز به روز داره شبیه تر میشه ... ما از روز اول توکل به خدا کردیم و به اینکه بچه ممکنه بچه ی چه آدمهای بزه کار یا ناجوری باشه دیگه فکر نکردیم و فکر نمی کنیم 

نه عزیزم صیغه نمیخواد پرسیبدم.  منم بعضی وقتا همین توجیهو مبارم مبگم یه کنجده تو دل خودم رشد م ...

عزیزم من تو مرکز ناباروری خودم شنیدم خانم بعد از سونو دکتر بهش گفت فقط تخمک اهدا از یه خانم بیوه خانمه گفت شوهر دار بیارم گفت نه خانم باید چند ساعت صیغه شوهرتون بشه 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

من مجردم ولي واقعا از اين خوشم نمياد 

انگار بچه ي من باشه با يه مردي كه شوهرم نيست 

يا تخمك كس ديگه با اسپرم شوهرم 

من باشم جنين اهدايي هم نميخوام چون بازم بچه ي من نيست جاش ميرم از پرورشگاه ميارم حداقل يه بچه شرايط بهتر داشته باشه

چه جوری میشه شبیه بهشون شده ؟؟؟؟ من از فردا روزی میترسم که بچم بفهمه مادر پدر بیولوژیکش نیستیم. حدا ...

نميدونم واقعا منم تعجب كردم اتفاقا چند روز پيشم اينجا ديدم يكي ميگفت جنين اهدايي گرفتن ولي بچه عين خودشه! شايد واقعا خواست خداست! بعدشم بچه از كجا ميفهمه شما پدر و مادر بيولوژيكيش نيستين؟ حتما دقت كن جنيني كه ميگيرين پدر يا مادرش گروه خونيشون مثل شما يا شوهرتون بوده باشه. نميدونم شايد واسه شما اسپرم اهدايي گرفتن راحته ولي من حس خوبي ندارم بهش ببخشيد انگار كه من با يه مرد ديگه بودم و ازش باردار شدم و اين حس خوبي به آدم نميده ولي جنين اينطوري نيست

عزیزم من تو مرکز ناباروری خودم شنیدم خانم بعد از سونو دکتر بهش گفت فقط تخمک اهدا از یه خانم بیوه خان ...

نه اصلا همچين چيزي نيست شما كدوم شهر هستين؟ تهران اينجوري نيست من چون خودم اي وي اف ميكردم زياد برخورد داشتم با كسايي اهدا كننده و گيرنده تخمك بودن و كسيم صيغه نميشد!!

چرا تخمک میشه ولی اسپرم نمیشه تحمل کرد؟

چون بچه ای که از اسپرم کس دیگست بچه شوهر ادم نیس ممکنه چهره بچه به پدر واقعیش بره من حتی اگه تخمک اهدایی بگیرم قراره نه ماه تو شکمم پرورش بدم و بهش عادت میکنم که بچه خودمه اما اسپرم مرد دیگه باعث میشه هم همسر ادم حس بدی داشته باشه هم بچه شبیه همسرت که قراره تا اخر عمرت پیشش باشی و عشقته نیس

هعی روزگار پشمالو ؛)

نه اصلا همچين چيزي نيست شما كدوم شهر هستين؟ تهران اينجوري نيست من چون خودم اي وي اف ميكردم زياد برخو ...

عزیزم صیغه به اون صورت نیست که صیغه نامه بدن دستت فقط به صورتی است که پس از گرفتن تخمک هنگام لقاح با اسپرم آقا از نظر شرعی حلال باشد.

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

منم مشکل استارتر رو دارم. دنبال اهدا جنین یا اسپرم هستم. ولی فقط یه چیزی رو خواستم بگم اینکه آدم تا خودش شرایط استارتر و امثال اونو نداشته باشه نمیتونه قضاوت کنه چه بسا بسیاری از کسایی که با اهدا اسپرم مخالفت کردن در شرایطش بودن همین کارا میکردن.

سلام من جنین اهدا میکنم، قبلا ام این کارو کردم و موفق بوده، یه بچه سالمم دارم ، جهت درخواست لطفا به آیدی تل گرام Ramin1112222 پیام بدین

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...