2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست
منم تو فکرشم ..اما پشیمون شدم سعی دارم طبیعی بزرگ کنم..

طبیعی  اراده فولادین میخواد... چندماه باشگاه رفتم تاثیر کمی داشت  ... ولی زیاد باید بری  و منظم  و تا یکم که حالت عضلانی بشه

ی خانمی اینجا میگف کسایی ک پروتز سینه دارن نباید مسافرت هوایی برن چون از جو فاصله میگیرن پروتز میتر ...

😅😅😅😅😅😅

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترا میگن اصلا عوارض نداره ولی خب بعدش تا حدودا یک ماه حرکت دادن دستها سخته و برا بعضیا دردناکه 

برا شیر دهی هم مشکلی پیش نمیاد هزینشو نمیدونم

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
ترمیم داره میترسم  بعدها  پروتز  بترکه  چی    یکی بود یکی نبود

اگ جنس اصل نباشه میترکه

خعلی باید تحقیق کرد

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
ی خانمی اینجا میگف کسایی ک پروتز سینه دارن نباید مسافرت هوایی برن چون از جو فاصله میگیرن پروتز میتر ...

منم شنیدم اما فکر کنم بستگی ب جنس پروتزش داره

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
وای تروخدا نکنید پروتز همینجوری کوچیک خوبه. چیه واسه ما بزرگه همش معذبیم باید لباسامون جذب نباشه یا ...

ن نگو

منم دنبال  جک دارم  یکم حجم بده   البته  سینه بزرگیش حتی داره   واس من   قد ی  نارنگی   خوب  لباس زیر  جکدار نپوشم   هیچی ب هیچی  واقعا  بده  لباس مجلسی  ک دکلته  سراغش نمیرم..... و لباسهای پوشیده ک  سوتین مناسب بپوشم حجم بده