2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 41 پست

ترکیدنش   ک  ضرر نداره جذب میشه و دفع میشه تو بدن   ولی.... دو دلم  چقد کوچیکه  اعتماد ب نفس  کم شده  واقعا این همه  ادم میبینم دور ورم..... دماغ عمل  و سینه   درسته بینی  کوچیکه  ولی  واقعا گاهی نا امید میشم..... این همه بزک ودوزک   چرا من ادمش نیستم.😅😅مژه گزاشتم  سر ماه نشده برش داشتم با اینکه  کلی تغیررر کرده بودم

ن نگو منم دنبال  جک دارم  یکم حجم بده   البته  سینه بزرگیش حتی داره ...

واسه من ۷۰ بود سایزش باردار شدم الان ۷۵ انقد سختمه. همش میگم خداکنه بچه شیر بدم کوچی‌ک بشه خیلی. واقعا عذاب اوره تابستون همش عرق سوز میشم مخصوصا الان ک شکمم بزرگ شده میچسبه بهم دیوونه میشم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من ب تازگی مادرمو از دست دادم دارم دیوونه میشم انگار تو خلا زندگی میکنم چیکار کنم 

خدا  بیامرزه... روحش  شاد   خودت  سرگرم‌کن بیرون وتو جمع باشی تنها نباش   زمان میبره

ی خانمی اینجا میگف کسایی ک پروتز سینه دارن نباید مسافرت هوایی برن چون از جو فاصله میگیرن پروتز میتر ...

واي خدا اينو از كجاشون درآوردن؟؟؟؟ يه فيلمي ساخته شد براي جلوگيري ازين كار مهماندارا كه واقعيت هم نداره 

نیلا دختر ناز من
واسه من ۷۰ بود سایزش باردار شدم الان ۷۵ انقد سختمه. همش میگم خداکنه بچه شیر بدم کوچی‌ک بشه خیلی. واق ...

😥😥😥😣😣😣😣😣😣

من ی بچه  شیر دادم تغیری  نکرد  همه میگفتن بزرگ میشه... لاغرم... و یکم  شکم م  کوچولودارم

😥😥😥😣😣😣😣😣😣 من ی بچه  شیر دادم تغیری  نکرد  همه میگفتن بزرگ میشه... لاغ ...

منم لاغرم الان ک باردارم ۸ ماهمه رسیدم ب ۷۰ کیلو. اتفاقا میگن بچه شیر بدی کوچیکتر میشه. 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆