2777
2789
عنوان

پروتز سینه

425 بازدید | 41 پست

دوستای گل کسی پروتز سینه  انجام داده... دختر خاله شوهرم انجام داده   حال کردم سینه و حجمشو  واقعا   من ک ۶۵سایز سینم وقتی دراز میکشم  صاف صاف   خیلی دوست دارم چه کنم  راضی هستید عوارض نداره   ... ترمیم نمیخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تروخدا نکنید پروتز همینجوری کوچیک خوبه. چیه واسه ما بزرگه همش معذبیم باید لباسامون جذب نباشه یا جلوی کسی رعایت کنیم ک سینهامون نیفته بیرون. روسری بلند بیرون بپوشیم ک بالاتنه رو بپوشونه. کاش منم سینه هام کوچیک بود اونوقت خیلی راحت بودم 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

ی خانمی اینجا میگف کسایی ک پروتز سینه دارن نباید مسافرت هوایی برن

چون از جو فاصله میگیرن پروتز میترکه 😕😕

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش

یکی از دوستان عمل کرده بود 

میگفت زیر پوستی گذاشته که هر وقت خواست باردار بشه برای شیر دهی مشکلی نداشته باشه

و اینکه نباید تا یه مدت چیزهای سنگین بلند کنی

و اینکه هزینش ۸ میلیون شده بود 

و راضی بود

طبیعی یه سایز بیشتر نمیشه اونم با رازیانه و عسل البته اگر مشکلی باهاش نداشته باشی 

طبیعی خوب نیس

شل میشه

یکی شرق هس یکی غرب😂😂😂😂

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش