2777
2789

خب عزيزم سليقه اى سادگيشو خيليا دوس دارن 

منم همينطور 

ربطى به خارجى ايرانى بودن نداره 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگان حاملست  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
مگان حاملست    

امضات 😂😂😂👍👍👍

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
بحث سادگي و بي آلايشي اوناست عزيزم

بله ولی بهتره به اونا ربط ندیم پست بزاریم بگیم ساده باشین خخخخ .سادگی یا شلوغی سلیقه ای هست توایرانم هرنوع سلیقه ای داریم نباید خودمون ،خودمونو مسخره کنیم هرچند بد باشیم

جدي؟

اینجور شنیدم   

مشکوکه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ربطی به خارجی ایرانی نداره..این مراسمارو اگه توایرانم داشتم مردم دلشون خوش میشد طرفدار ایران میشدن..ولی واقعیت اینه که تو کشور ما همه چی مخفیه همه قفله کلیدشم دست دولتمردامونه..ما فقط کارمون اینه که به سازهای مختلف برقصیم..ما وقتی یه همچین چیزایی از حارج از کشور میبینیم و میشنویم خب معلومه که طرف اونا رو میگیریم..

😩😩😩
امضات 😂😂😂👍👍👍

خدا شاهده ما هم دلمون میخاد به ایرانی بودنمون افتخار کنیم با افتخار از الگوهای ایرانیمون بگیم، 

ولی شما مثال بزن، من که به شخصه کسی رو نمیشناسم، یا اگر هم رسانه ای شده مورد پسند من نیست