مثالش همون پرنس هری و مگان ...چین آخه...موضوع همه کانالامون شدن و همه میگن به به فلانه و...ولی عروس ایرانی آرایش میزنه و فلان...بنظرم ما از نژاد خودمون باید طرفداری کنیم ...مگان و هری اصلا هم جالب نبودن
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
بله ولی بهتره به اونا ربط ندیم پست بزاریم بگیم ساده باشین خخخخ .سادگی یا شلوغی سلیقه ای هست توایرانم هرنوع سلیقه ای داریم نباید خودمون ،خودمونو مسخره کنیم هرچند بد باشیم
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ربطی به خارجی ایرانی نداره..این مراسمارو اگه توایرانم داشتم مردم دلشون خوش میشد طرفدار ایران میشدن..ولی واقعیت اینه که تو کشور ما همه چی مخفیه همه قفله کلیدشم دست دولتمردامونه..ما فقط کارمون اینه که به سازهای مختلف برقصیم..ما وقتی یه همچین چیزایی از حارج از کشور میبینیم و میشنویم خب معلومه که طرف اونا رو میگیریم..