2777
2789

ارایش یک عده از دخترای ایرانی زیاده، اما دلیل بیشترشو محروم شدن از انتخاب پوشش میدونم، شاید اگر ما هم ازادی پوشش داشتیم اینقدر ارایشهای غیر متعارف نمیدیدم

خیلی از فرهنگ خارجیها قابل تحسینه، اما در مورد مگان، اولا این حد از سادگی لباس و ارایششو دوست نداشتم، کیت هم لباس و ارایشش ساده بود اما زیباتر، در ثانی سادگی وقتی ارزش داره که هزاران دلار خرج اون لباس نشده باشه!

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایش یک عده از دخترای ایرانی زیاده، اما دلیل بیشترشو محروم شدن از انتخاب پوشش میدونم، شاید اگر ما ه ...

دقیقا.....تیلیارد تیلیارد پول یه لباس میدن میگن سادس😂لنتی ساده یعنی قیمتشم ساده باشه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

ایول  .واقعا بیایم فرهنگ سازی کنیم همونطور که خارجیا سنگ همو به سینه میزنن و اینم باعث شده بعضی هموطنامون ک سادن تمایل پیداکنن به خارج گرایی ...مام سنگ همو به سینه بزنیم .اگه ماهم همش از خوبیای خودمون جار بزنیم مطمعن باشین یه روز هممون اینطوری میشیم و متحد و دنیا از ما الگو برمیداره نه ما بیافتیم دنبال اونا...

من کلا وقتی میبینم یه ایرانی ایرانیو دس میندازه حالم بد میشه امیدوارم قدر ژن خودمونو بدونیم چون چه بخوایم چه نخوایم ما ایرانی هستیم و کسی ک از مادرش فرار کنه هیچ جا ارزشی نداره مادر اول ما ایرانه

دقیقا.....تیلیارد تیلیارد پول یه لباس میدن میگن سادس😂لنتی ساده یعنی قیمتشم ساده باشه

راستی تیلیارد تیلیارد پول دادن لااقل ساده و خوشگل بود یه چیز کج و کوله بود انگار یه سایزم براش گنده بود..خخخخ

کلا به سن و سال نیست .  گفته عاشق مادرشدنم

اون که درسته به سن و سال نیست

ولی ما هم عاشق مادر شدنیم اگه من هم عروس ملکه انگلیس میشدیم حداقل چهارتا رو میاوردیم، ولله مشکل پول و اینا نباشه  

ولی آواز دهل شنیدن از دور خوش است؛ من که اصلن دلم نمیخاد هی زیر ذره بین باشم، ی گوشه رو گرفتم سرم تو زندگیمه

شما از خارجیا مثال بزن اونجا که انسان خوب یک گونه ی نادر و کمیابه خخخ

آخه اونجا خارجه از زیرآبی رفتناشون خبر نداریم اگر خبر داشته باشیم میگیم فرهنگشونه ال و بل 

ولی داخلی رو چون هموطنه فکر میکتیم ذاتش رو میشناسیم واسه هموطن هیچ رقمه نمیتونیم توجیه کنیم

اون که درسته به سن و سال نیست ولی ما هم عاشق مادر شدنیم اگه من هم عروس ملکه انگلیس میشدیم حداقل ...

اصلا متوجهی عروس ملکه انگلیس بودن یعنی چی؟

این خانوم حتی تو رووووویاهاشم نمی دید یخ روز زن هری بشه ! حالا خود هری که هیچ پخی نیست ولی اخه خاندان سلطنتی ان !! 

اینجا چندبار تایپک زده شد و خیلیا گفتن عه 

بدبحالش 

که چی رف عروس ملکه شد ؟ 

وای بدبخت شد 

وای باید هی بچه داری کنه 

وای نمیتونه لباس کوتاه بپوشه !!

ولی خود همینام هری ازشون خواسنگاری کرده بود  نرسیده به مراسم ازدواج سکته میزدن  از ذوق . 

😁😁😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اصلا متوجهی عروس ملکه انگلیس بودن یعنی چی؟ این خانوم حتی تو رووووویاهاشم نمی دید یخ روز زن هری بشه ...

موافقم شدیییید  

گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بو میده  ، حالا شما به بزرگی خودت به رومون نیار  ، ما داریم خودمون ر توجیه میکنیم، حالا انگار الان کسی سرش تو زندگی ما نیست   

ميخواي ساسي مانكن رو الگو قرار بديم؟؟؟ يا تتلو؟؟؟ يا اصلاً وحيد خزايي؟؟؟ نظرته؟؟؟ الگو هاي ايراني اي ...

اصلا انتخابا چرا باید اینا باشن...خخخخ....حداقل انتخابی نداریمم لازمنیس دنیا بفهمه