مثالش همون پرنس هری و مگان ...چین آخه...موضوع همه کانالامون شدن و همه میگن به به فلانه و...ولی عروس ایرانی آرایش میزنه و فلان...بنظرم ما از نژاد خودمون باید طرفداری کنیم ...مگان و هری اصلا هم جالب نبودن
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خدا شاهده ما هم دلمون میخاد به ایرانی بودنمون افتخار کنیم با افتخار از الگوهای ایرانیمون بگیم، ...
نباشه هم باید بگیم ما خیلی خوبیم چون هم خونیم از لحاظ نژاد ...اونسری ایرانیارو منو تو نشون میداد فارس بودن و ایرانی نشسته بودن هرچی برنامه ایرانی بود دست مینداختن و بجاش یه تیکه عروسی پرنس هری و...رو گذاشتن هی تعریف کردن تو دلم گفتم بابا اینا و چرا ایرانین ولی از نژاد خودشون اونطور متنفر ...تو دنیا چی میگن بما.....
احتمالا قبل عروسی حامله شده بعد گفتن تند عروسیو بگیریم بعد بگیم هفت ماهه دنیا اومد😂😂😂
آره آخه پدر مگان می فهمید بد میشد !!!
فامیلا هم مسخره میکردن 😁
خوب سنش میره بالا، باید زود اقدام میکرد، تازه سه سال هم که از دوماد بزرگتر، چندین سال هم که سابقه شوهرداری داره، دیگه چی میخاد، عروس ملکه انگلیس هم که شده، بچه بزاد بعد میره دنبال خوش خوشونش،
عین ما نیست بچه بیاره و دغدغه هزینه بچه داشته باشه
خوب سنش میره بالا، باید زود اقدام میکرد، تازه سه سال هم که از دوماد بزرگتر، چندین سال هم که سابقه شو ...
کلا به سن و سال نیست .
گفته عاشق مادرشدنم