2777
2789
خدايي ما شور هرچيزيو در مياريم😁

عزیزم همه جای دنیا پیدا میشه اونجور ادما ک شورشو در بیارن ولی ایران چون میگن باید حجاب داشته باشین ...یه جورایی میخوان با آرایش و...جلب توجه کنن...

اگر درست باشه قبلش بوده

پ نه پ 

اصلا اونا که براشون مهم نیست . 

ولی یکم صبرمیکردی مگان جان 

یکم تو کاخ میگشتی 

یه دوتا قهوه با ملکه میخوردی   

یه دوتا شمال میرفتی  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بی بی چک بزنه مارو از نگرانی در بیاره😆😆😆

حالا اونم میخواد زرت و زرت هرسال بچه بیاره  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

احتمالا قبل عروسی حامله شده بعد گفتن تند عروسیو بگیریم بعد بگیم هفت ماهه دنیا اومد😂😂😂

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
خدا شاهده ما هم دلمون میخاد به ایرانی بودنمون افتخار کنیم با افتخار از الگوهای ایرانیمون بگیم،  ...

نباشه هم باید بگیم ما خیلی خوبیم چون هم خونیم از لحاظ نژاد ...اونسری ایرانیارو منو تو نشون میداد فارس بودن و ایرانی نشسته بودن هرچی برنامه ایرانی بود دست مینداختن و بجاش یه تیکه عروسی پرنس هری و...رو گذاشتن هی تعریف کردن تو دلم گفتم بابا اینا و چرا ایرانین ولی از نژاد خودشون اونطور متنفر ...تو دنیا چی میگن بما.....

احتمالا قبل عروسی حامله شده بعد گفتن تند عروسیو بگیریم بعد بگیم هفت ماهه دنیا اومد😂😂😂

آره آخه پدر مگان می فهمید بد میشد !!! 

فامیلا  هم مسخره میکردن 😁

خوب سنش میره بالا، باید زود اقدام میکرد، تازه سه سال هم که از دوماد بزرگتر، چندین سال هم که سابقه شوهرداری داره، دیگه چی میخاد، عروس ملکه انگلیس هم که شده، بچه بزاد بعد میره دنبال خوش خوشونش،

عین ما نیست بچه بیاره و دغدغه هزینه بچه داشته باشه  

دختر ترامپ ۴ تا بچه داره این ماییم که برامون افت داره اون که دختر رییس جمهور قدرتمند ترین کشور دنیاست ۴تا بچه داره 

لطفا برای شفای من دعا کنید 🙏🙏🙏🌹🌹
خوب سنش میره بالا، باید زود اقدام میکرد، تازه سه سال هم که از دوماد بزرگتر، چندین سال هم که سابقه شو ...

کلا به سن و سال نیست . 

گفته عاشق مادرشدنم 

آره آخه پدر مگان می فهمید بد میشد !!!  فامیلا  هم مسخره میکردن 😁

مخصوصااااا جاریو مادرشوهر

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...