brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6085 عنوان بچه ها دلم گرفته 192 بازدید | 31 پست خیلی شرایط سختی دارم نمیدونم چرا خدا نمیخواد بشهکاش بیاد بهم بگه چی قراره بشهیکم افسردمدلم میخواد بمیرمیچی بگید نجات پیدا کنم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید. 1404/08/13 | 19:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهوا_313 عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 254 با خدا صحبت کن و امام زمان میشنون و بهتر از هر کسی جوابتو میدن آرومت میکنه
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6085 با خدا صحبت کن و امام زمان میشنون و بهتر از هر کسی جوابتو میدن آرومت میکنه ببین هزار بار خواب امامارو دیدم امیدوار شدم کارم درست شه اما نشده خب چرا امیدوار میکنن هسته شدم دیگه۶ ساله منتظر یه اتفاقم نمیشه که نمیشه این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48366 حاجتت چیه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
ukta عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 4428 منم حسابی دلم گرفته امروز تولد بود همسرم نه استوری نه کادویی آخرین نفرم الان گفت تولدت مبارک حتی بغلمم نکرد توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6085 دقیقا مگه چه مشکلی داری ؟ نمیتونم بگم چیزی نیست که اتفاق افتادنش بد باشهکل زندگیمو درگیر کرده حتی رفتار بقیه ام الان اذیتم میکنهدیگه به خود کشی فکر میکنم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6085 حاجتت چیه نمیتونم بگم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6085 منم حسابی دلم گرفته امروز تولد بود همسرم نه استوری نه کادویی آخرین نفرم الان گفت تولدت مبارک حتی بغل ... خیلی بده ولی مشکل بزرگی نیست ناراحت شی این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
brown_eyes مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 6085 منم حسابی دلم گرفته امروز تولد بود همسرم نه استوری نه کادویی آخرین نفرم الان گفت تولدت مبارک حتی بغل ... تولدت مبارک باشه عزیزدلم این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
ukta عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 4428 خیلی بده ولی مشکل بزرگی نیست ناراحت شی مشکل ک نیس ولی بی تفاوتی خیلی سخته خیلی توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره
ukta عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 4428 تولدت مبارک باشه عزیزدلم مرسی گلم توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره
aryian313 عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 204 نمیتونم بگم چیزی نیست که اتفاق افتادنش بد باشهکل زندگیمو درگیر کرده حتی رفتار بقیه ام الان اذیتم می ... هر اتفاقی هس به موقعش برات میوفته
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 37209 بسپار بخودش دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......