2777
2789

من واقعا عاشق شوهرم هستم و میدونم بهتر از اون تو این دنیا نیست ولی من از بچگی عاشق پسر عموم بودم خیلی تو دل برو بودش ولی به زور زنش دادن من سال کنکورم بود یادمه تا چند روز تو اتاقم فقط گریه میکردم. بعدش حسم نسبت بهش خنثی شد. بعدم که خودم ازدواج کردمو خداروشکر زندگی عاشقانه ای داریم. به کل پسر عمومو فراموش کردم. تا اینکه دیشب خوابشو دیدم. بهم میگفت منو دوست داره زنشو زیاد دوست نداره گفت بیا بعضی شبا باهم باشیم. 

دلم داره براش قنج میزنه. چیکار کنم؟ چرا اینطوری شدم؟ میترسم زندگیم خراب بشه. 

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خوابشو دیدی من دیروز خودشو دیدم داغون شدم

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
عزیزم این طبیعی برای منم پیش اومده نگران نباش تا شب فراموش میکنی

عه. جدی میگی یعنی طوری نمیشه؟

بعضی موقع ها فکر میکنم هنوزم دوستم داره اخه زوری زنش دادن

خدایا شکرت
عزیزم استغفار کن به شوهرت محبت  کن این خواب خواب شیطانیه یعنی چی دلم براش قنج رفت حتی فکرشم گنا ...

استغفار کردم. خدایا منو ببخش که از فکر کردن بهش لذت میبرم.   

خدایا شکرت

اون ک فقط خواب بوده بی خیال بشید و سعی کنید بهش فکرم نکنید.

ولی قسمت دلم براش قنج میزنه رو نفهمیدم

زن ومردی ک متاهل هستن حتی حق فکر کردن ب دوست داشتن کس دیگه رو ندارن 

اگه فکرتون مشغوله،شک نکنید گناهه ،پس دوری کنید.

استغفار کنید ودر ادامه اش به همسرتون و خوبی هاش فکر کنید.

عاشق واقعی اینجوری دست ودلش نمیلرزه برای کس دیگه

بخدا عاشق شوهرمم طوری که میدونم نابارور مطلقه چون ازو اسپرم هست. ولی به روش نمیارم و داریم زندگیمونو میکنیم

خدایا شکرت
عه. جدی میگی یعنی طوری نمیشه؟ بعضی موقع ها فکر میکنم هنوزم دوستم داره اخه زوری زنش دادن

به زور زنش داده باشن،الان ب شما چهبا ربطی داره،چ ا دلت میسوزه واسش،شما الان متاهلی و ب قول خودتدادی مثلا عاشق زندگیتی از از متاهل به دوره ک بگه دلمک غنج میره واسش،فرض کن این اتفاق واسه شوهر خودت افتاده باشه و دختر، عموشون این خوابو درمورده شوهر شمامن ببینه چه حسی داری