2777
2789
عنوان

شوهرمو خیلی دوست دارم ولی دیشب خواب عشق اولمو دیدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 58 پست
بخدا عاشق شوهرمم طوری که میدونم نابارور مطلقه چون ازو اسپرم هست. ولی به روش نمیارم و داریم زندگیمونو ...

اینکه گفتی از معایب شوهرت نشون میشده عزیزم عاشقشون نیستی و فقط حس عشاقا گرفتی،عاشق عیب طرفو نمیبینه چه برسه ب زبان اوردنش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زور زنش داده باشن،الان ب شما چهبا ربطی داره،چ ا دلت میسوزه واسش،شما الان متاهلی و ب قول خود ...

عزیزم مبخوام از ذهنم دورش کنم چون شوهرمو دوست دارم برا همینم تاپیک زدم. ولی کار دله. تموم خاطراتم دوباره زنده شد

خدایا شکرت
اینکه گفتی از معایب شوهرت نشون میشده عزیزم عاشقشون نیستی و فقط حس عشاقا گرفتی،عاشق عیب طرفو نمیبینه ...

ناباروری که عیب نیست. خودش نخواسته که اینجور باشه

خدایا شکرت
عزیزم مبخوام از ذهنم دورش کنم چون شوهرمو دوست دارم برا همینم تاپیک زدم. ولی کار دله. تموم خاطراتم دو ...

یعنی شماها باهم دوست بودید یا فقط تو اونو خیلی دوست داشتی،چند وقته ازدواج کردید شما؟ و چند سالتونه ببخشید البته میپرسم

میشه تعریف کنی

من واقعا دوستش داشتم خیلی اونم منو خیلی دوست داشت ...یه دوسالی باهم بودیم ..بعد یه مدت نبود یعنی بود اما کم ...

فهمیدم خانوادش برش یه دختر در نظر گرفتن بعد عقد کردن بهم زنگ میزد التماس که بمون عقدو بهم میزنم ..شاید باورت نشه یک هفته شبا تا صبح با ماشینش میومد تو کوچمون میموند نمیدونم چرا اما از پنجره اتاقم میدیدم .صبحا که میومدم اداره میدیم تئ ماشینش خوابش گرفته..

وقتی فهمیدم عقد کرده داغون شدم دیگه جوابشو ندادم منم بعد یکسال رفتم ئپی زندگیم با همسرم که اولین خاستگار بعد اون بود فقط بخاطر فراموش کردنش ازدواج کردم

دیروز وقتی دیدمش خیلی دلم گرفت کاش بهش فرصت میدادم کاشششششششششششششششش

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

حالا جالب اینجاس خانومش همکارمه

خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
گذشته ها گذشته حالو دریاب عزیزم

میدونی تا اخر عمرم به خودم بدهکار میمونم ...

من سعی میکنم بهش فکر نکنم 

اما دیروز دیدمش دلم گرفت

یعنی شماها باهم دوست بودید یا فقط تو اونو خیلی دوست داشتی،چند وقته ازدواج کردید شما؟ و چند سالتونه ب ...

نه هرگز دوستی اتفاق نیفتاد پسر عموم بود همبازی دوران بچگیم بزرگتر که شدیم حرمتا رو حفظ کردیم ولی فقط نگاهامون بهم گره میخورد و با نگاه یه دنیا حرف میزدیم 

خدایا شکرت
استغفار کردم. خدایا منو ببخش که از فکر کردن بهش لذت میبرم.    

منم بعضی شبا خوابشو میبینم ..پسر عممه ..هعی ..خیلی دوسش دارم ..

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤