2777
2789
عنوان

شوهرمو خیلی دوست دارم ولی دیشب خواب عشق اولمو دیدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3150 بازدید | 58 پست
چقدر وحشتناک. 

خیلی وحشتناک بود نیاز خیییلی. خیلی انقدرطبیعی بود ک انگار بیداربودم ....ب خداوندی خدا انقدر سنگین بود برام ک قشنگ حس میکردم باااید ب یکی بگم وگرنه خم میشم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

استارتر ازو اس پرمی شوهرت از چه نوعه؟ دلیلش چیه؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون برن مرکز ناباروری ابن سینا یا رویان ، اونا خودشون کمکتون میکنن،خیلی پیشرفتن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
متاسفانه بیوپسیش منفی بود و دکتر بهمون پیشنهاد اهدایی گرفتن داد 

حالا میخاید تهران پیش حکیم مومن تبریزی هم برن، پیش آیت الله تبریزیان هم میتونن برن، شاید این آزو بودن ازنوع قابل درمان باشه

چون چندنوع داره که گویافقط یکیش جوریه که راهی نداره

پیش این دوتا خیلیااا جواب گرفتن

واکنش شوهرت وقتی تعریف کردی چی بود

گفتم ک فقط گف بعدازو همه اذیتایی ک شدی میخواستی بری باهاشون؟؟؟ دلم سوخت 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
حالا میخاید تهران پیش حکیم مومن تبریزی هم برن، پیش آیت الله تبریزیان هم میتونن برن، شاید این آزو بود ...

کدوم نوعش درمان نداره. 

برا خودم متاسفم که ایتالله تبریزیانو برا درمان انتخاب کردم. دارو داده بود شبیه پش کل. شوهذم با هر دفعه خوردن تا بلا اوردن پیش میرفت. که متاسفانه حتی یه دونه اس پرمم داخل بیضش دیده نشد. دلیلشم هم نامشخصه

خدایا شکرت
کدوم نوعش درمان نداره.  برا خودم متاسفم که ایتالله تبریزیانو برا درمان انتخاب کردم. دارو داده ...

اخه خیلی از ایشون تعریف میکنن.

اما حکیم مومن تبریزی تهران خ بهارشمالی هستن. ایشون علم نبض شناسی داره و فقط نبض رو بگیرن خیلی مسایلو میفهمن. خانومه میگفت من چندسال پیش سقط کرده بودم، دستمو گرفت فهمید. از اخلاق و تواضعشم تعریف میکنن

و کلا خیلیا رو تونسته کمک کنه،خیلی خوندم

کدوم نوعش درمان نداره.  برا خودم متاسفم که ایتالله تبریزیانو برا درمان انتخاب کردم. دارو داده ...

دقیق یادم نیس، سه تا علت بود ب گمونم که ب کیسه بی ضه مربوط میشد. 

یکیش رو فقط گویا نمیشد کاری کرد.این مطلب روشنگرتره

http://setare.com/fa/news/17627/آزواسپرمی-یا-بی-نطفگی-چیست-و-چگونه-درمان-می-شود

نذرکنی بچه دارشدی پسرشداسمشوبزاری محمدخدازودتربهت بچه میده

عطاری، پودر نخل نر بگیر، خودت. تو دوران پریود بخور با عسل، و شوهرت هم همیشه بخوره، تا ان شاالله جواب بده

گفتن :  اسپرم شوهر خواهرم صفر بوداااا طوری که دکتر به خواهرم گفته بود پسرت معجزه بوده ،دو ماه از عطاری گیاه جینسینگ گرفت ریخت تو عسل و مغزیجات هر روز صبح شوهرش میخورد باورت نمیشه ماه دوم حامله شد

اسپ رم صفر : دکتر گله داری اهوازه طب سنتی میکه تو علم پزشکی هنوز درمانی ندارره اما تو طب سنتی و اسلامی و گیاهی خدا درمانش رو گفته و گفت من نزدیک ب 7 هزار نفر رو پرونده دارم ک نتیجه گرفتن

گرده نخل خرما، و خرنوب هم عطاری داره و خیلی کمک میکنه

نذرکنی بچه دارشدی پسرشداسمشوبزاری محمدخدازودتربهت بچه میده عطاری، پودر نخل نر بگیر، خودت. تو دور ...

خواهر کی؟ کجا راهنماییش کرده؟ 

من که تا به امروز هرکار کردم فایده نداشته. طب سنتی هم رفتم اسلامی هم رفتم. 

خدایا شکرت