2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181670 بازدید | 313 پست
تا الان بزرگواری کردی ، ازین ببعد در حد سهم خودت جمع کن و بشور، نه اینکه مثل اون جاری بیتربیت رفتار ...

خب وقتی اون نمیشوره مادرشوهرمم شام درست میکنه من بیام نصف ظرفارو بشورم نصفش بمونه؟ نمیشه ک

عمه تون میشه دیگه؟ آره

فک میکنم چون برادر زاده اش هستی باهاتون بیشتر راحته

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

غذاتو لفت بده تا سفره رو جمع میکنن تو همین جور با بشقاب خودت مشغول باش مثلا دیر برو سر سفره الکی با تلفن حرف بزن یا زود بخور برو بشین تو سرویس جمع کردن تموم شد بیا بیرون یه چایی نبات درست کن بگو دلپیچه شدم

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

من و جاری هام همیشه و هر جا بدون استثنا و فارغ از سطح فرهنگی و تحصیلات و شغل و حتی سطح شعور ، بعد از غذا دو نوبت و هر نوبت دونفر با هم مشغول میشیم ، اتفاقا خیلی خوبه و خیلی سریع تمام میشه ..

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

وقتی خودت هستی بشور و هیچ اشکالی نداره ببین هیچ اشکالی نداره.ولی بقیه هستن همکاری نکردن کنار بگیر،تو هم مث بقیه.

بذار بفهمن آدم باشعوری هستی ولی نمیذاری سواستفاده هم بکنن.

ک زمانی جیزی گفتن خوب میتونی بزنی تو دهنشون

یه مدت مچ دستتوببندبگو رگش کش اومده نمیتونه ظرف بشورم ده سال من قربانی مادرشوهرعوضی وجاریام بودم تودورهمی ها همه میرفتن باگوشی که زنگ خورده یابچه روببره دستشویی یافلانی نمازنخونده یکی ازجاریام دقیق باخونواده اش هماهنگ میکردیه قاشق ازغذاش مونده بود زنگ میزدن واونم پامیشدمیرفت به بهانه تلفن جواب دادن فکرکن چندسال این شگردش بود

گاهی انسانم آرزوست

برعکس من و جاری وسطی دقیقا مادرشوهرم از منم توقع داره بشورم از اون ن

میدونی مشکل اینه ما خودمون پروشون کردیم

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅