2789
عنوان

ینی من باید سفره مادرشوهرمو جمع میکردم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 181670 بازدید | 313 پست

چ غلطا من نمیگم اصلا نشور. وقتی خودتون شام اونجایی کمک کن

ولی وقتی شام نبودین نه ... یاد مادرشوهر احمق خودم افتادم همیشه وقتی میخاد به من کنایه بزنه میگه بگید همسایه ها بیان

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

خب وقتی اون نمیشوره مادرشوهرمم شام درست میکنه من بیام نصف ظرفارو بشورم نصفش بمونه؟ نمیشه ک

اگه خودت اونجا شام بودی ، چرا که نه،نصفش رو بشور بیا بشین، کسی هم چیزی گفت بگو کمرم درد گرفت بقیشو گذاشتم برا فلانی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقد پرروئن وایمیستن من با تلفن حرف بزنم بعد برم ظرفارو بشورم

وای خیلی رو دادی بهشون دیگه

واضح بگو با تیکه که فلانی بشوره من خستم

یا دستتو باندی چیزی ببند بگو نمیتونم متاسفانه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

غذاتو لفت بده تا سفره رو جمع میکنن تو همین جور با بشقاب خودت مشغول باش مثلا دیر برو سر سفره الکی با ...

از کارهای خواهر من یادش میدی؟؟

حالا دو تا بشقاب جمع کردن، آدم نمیکشه که.

اون جوریم زیادی تابلو، به یه حدی کمک کنه و تمام

همه این راه هارو رفتم بی فایدس اونا ظرفارو نشستن تا من بشورم

یعنی بعد سرویس اومدی گفتی دلپیچه دارم بعد انتظار داشتن ظرف بشوری؟؟؟ باشه بشور وسطاش ده بار ول کن برو دسشویی بگو دلم درد میکنه سردی کردم

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

من برا ابروی مادرمم ک شده جمع میکنم واقعن دلم نمیخواد یروزی بگن نگا مادرش حتی تربیتشم نداده گشاده و ازین حرفا البته واقعن گشادم🫡😂

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

از کارهای خواهر من یادش میدی؟؟حالا دو تا بشقاب جمع کردن، آدم نمیکشه که.اون جوریم زیادی تابلو، به یه ...

دوتا بشقاب؟؟؟ من وقتی میرم خونه مادرشوهرم ما کلا ۴ نفریم پلوخوری و خورشت خوری و پیش دستی و دیس و کلی وسایل دیگه آدم سنگین شده نمیتونه رو پا وایسه بعد باید اون همه ظرف و بشوری پاک کنی بچینی توی کابینت بخدا خونه خودم من یک ساعت بعد از غذا ظرف میشورم

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
یه مدت مچ دستتوببندبگو رگش کش اومده نمیتونه ظرف بشورم ده سال من قربانی مادرشوهرعوضی وجاریام بودم تود ...

جاری منم بچه پنج سالشو بعد شام میخوابونه اینم شگردش اینه من دیگ حفظم کاراشو