2789

دو سال عقد بودم یه ساله عروسی کردم

از روزی که عقد کردم هر سری رفتم خونه مادر شوهرم ظرفارو من شستم ولی جاری بزرگم اصلا ظرف نمیشوره

من فکر میکردم بخاطر من اینجوری میکنه ک من بشورم

تا غذارو میخورد سریع بعدش میرفت خونش( خونش واحد کناری مادرشوهرمه)

اون میرفت خونش من مجبور میشدم این همه ظرف بشورم

چن روز پیش بعد شام رفتیم خونه مادرشوهرم دیدیم اونا تازه دارن شام میخورن جاریم اینا هم شام اونجا بودن

بعد مادرشوهرم اولین نفر از سر سفره پاشد

خلاصه همه غذارو خوردن سفره موند وسط

یکی از برادرشوهرا گفت پس سفره رو کی جمع میکنه

مادرشوهرم گفت نمیدونم زنگ بزنید همسایه ها بیان

بعد جاریم ظرفارو برد گذاشت جلو سینک ولی نشست

منم هیچ کاری نکردم

مادرشوهر من چقدر پرروئه که ازم توقع داره حتی وقتی خونش چیزی نخوردم پاشم ظرفهای شامشون رو هم من بشورم

هر سری هم میرم خونشون به من میگ پاشو چایی بریز ولی یه بار ندیدم به اون یکی عروسش بگه پاشو فلان کارو بکن

جاریم غریبس من برادرزاده مادر شوهرمم

جاریم حتی ظرف شامی ک خودش خورده بود رو هم نشست من چقدر احمقم ک هر سری میرفتم یه بشقاب غذا میخوردم ولی کلی ظرف میشستم

دنیا واسه ادمای خوب ساخته نشده

واسه سلیطه های پر توقع ساخته شده

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش میتونستم هزار بار لایکت کنم

مهم نیته😂❤️

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

به شوهرت بگو موقع ظرف شستن صدات بزنه به یک بهانه

یا تایمظرف گوشیتو بردار بگو فلانی زنگگزده یا فلانی کارم داره

یا با خنده وشوخی بگو ظرفا دلشون دست اسم جاریتو بگو اونو میخان

بهانه بیار چندبار تا متوجه بشن

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

نگو که شستی که میزنم پس کلت

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

نه دیگه وقتی شام نخوردی چیو جم کنی بشوری جاری نشوره هم مادرشوهرت باید جمع میکرد میشست

تا لحظه آخری که ما خونشون بودیم ظرفا موند جلو سینک

نمیدونم مادرشوهرم انتظار داشت یهو یکی ظاهر شه ظرفاشو بشوره

حالا چیکار کنم این عادت از سرش بپرهوالا من خونه مادرمم کار نمیکنم اما خونه این کار کردم

تا الان بزرگواری کردی ، ازین ببعد در حد سهم خودت جمع کن و بشور، نه اینکه مثل اون جاری بیتربیت رفتار کنی ، کلا تعادل و میانه روی پیشه کن