2789
عنوان

چرا هیچکس جوابمو نمیده از صبح ده بار تاپیک گذاشتم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وزنت خیلی کمه شاید اگه پر شه بدنت این قضیه برجستگی هم بهتر بشه

متاسفانه از ژن گند منه که کلا خانوادگی تا یک سنی لاغری ولی خب من واقعا تحت تاثیر میخوام زودتر چاق شم

عزیزدلم تو این سن ،چرا باید به این مسائل فکرکنی؟هنوز بدنت جانیفتاده به قولی هنوز بچه ای ،تو این سن فقط به فکر یادگیری درس و هنر های مختلف باش به حرف هیچکسی هم توجه نکن

حق داری

خیلی لاغری توده چربی بدنت کمه

تپل بشی باسنو سینتم درست میشه

چند تا حرکت ورزشی برای باسن و پا از نت پیدا کن تو خونه انجام بده

غذا هم زیاد بخوره

اگه اشتهات کمه

وعده های کوچیک در طول روز بخور

عزیزدلم تو این سن ،چرا باید به این مسائل فکرکنی؟هنوز بدنت جانیفتاده به قولی هنوز بچه ای ،تو این سن ف ...

میدونم ولی متاسفانه اطرافیانم درک اینو ندارن که درمورد چیزایی که بهشون ربطی نداره نظر ندن منم هرکاری بکنم مغزم نمیتونم کنترل بکنم اعصابم بهم میرزه

ببین فقط ۱۵ سالته!سنت که بیشتر بشه وزنت هم بیشتر میشه،تو الان فقط وزنت پایینه اگه خیلی برات مهمه یه متخصص تغذیه و مربی باشگاه خوب بگیر وزنت میاد بالا اتفاقا با قدی که تو داری بهترین تیپ و اندام رو میتونی بسازی!!

زیادم عجله نکن اخه سنت کمه هنوز،همه مثل هم نیستن خودتو با هم سن و سالات مقایسه نکن تو با دختر همسن خودت که قدش ۱۵۰ هست خیلی فیزیک بدنیت فرق میکنه.وزنت بیاد بالا همه چیت اوکی میشه که راهشو هم بهت گفتم

متاسفانه از ژن گند منه که کلا خانوادگی تا یک سنی لاغری ولی خب من واقعا تحت تاثیر میخوام زودتر چاق شم

اگه با پر شدنتم بزرگ نشه دیگه نمیشه

مگه این ک عمل کنی

بنظر من مسئله اونقدر بزرگی هم نیست

میدونم ولی متاسفانه اطرافیانم درک اینو ندارن که درمورد چیزایی که بهشون ربطی نداره نظر ندن منم هرکاری ...

هنوز سیستم بدنیت کامل نشده ،پرخوری کنی بدفرم میشی وشکم و پهلو میاری بذار همه چیز روال طبیعی شو طی کنه

اگه با پر شدنتم بزرگ نشه دیگه نمیشه مگه این ک عمل کنی بنظر من مسئله اونقدر بزرگی هم نیست

اخه خواهرم و مادرم اصلا اینجوری نیستن دوتاشون پرن با اینکه خواهرم از من کوچیک تره خیلی پر تره نسبت به من من نمیدونم چرا اینطوریم ممکنه از تحرک و استرس زیاد باشه؟

عزیزدلم تو این سن ،چرا باید به این مسائل فکرکنی؟هنوز بدنت جانیفتاده به قولی هنوز بچه ای ،تو این سن ف ...

اتفاقا تو سن رشده و بهترین موقعست

دخترای ۱۵ ساله اطرافم واقعا هیکل درشت هستن با کلی اعتماد بنفس

ایشون تو سنی هست که نیاز به توجه داره ولی بخاطر هیکلش داره خورد میشه اعتماد بنفسش