2789
عنوان

چرا هیچکس جوابمو نمیده از صبح ده بار تاپیک گذاشتم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 52 پست
نفهمیدم؟ چهره ام مشکلی نداره و خوبه ولی خب واقعا هیکل تاثیر داره تو اعتماد بنفس مخصوصا تو دخترا یا ش ...

عزیزم اعتماد به نفست باید با علم وادب و هنر تقویت بشه نه قیافه ،یه ضرب المثل محلی ما داریم میگیم درخت بی هنر گزم بلنده،که کنایه به آدمای خوش قیافه ولی بی هنره

وای افرین من لال میشم بهم چیزی بگن ایکاش واقعا یا اونا یکم عقل داشتن یا من زبون

اونا ندارن تو زبون داشته باش

الان دیگه هی به من میگن وای چی خوردی انقد خوب شدی

یکیشون هی میگفت هی میگفت گفتم عزیزم جای گوه خوری غذا خوردم غذاا😂🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اعتماد به نفست باید با علم وادب و هنر تقویت بشه نه قیافه ،یه ضرب المثل محلی ما داریم میگیم درخ ...

خب از نظر علم هم خوبم همیشه معدلم کامل بوده هنر هم دارم ادامه میدم ولی واقعا نمیتونم اعتماد بنفس داشته باشم کلا مغزم یجوری که ی چیزی رو حتی اگه صد در صد درست باشه اگه خودش نخواد بپذیره نمیپذیره متاسفانه

خیلی خوبه که منم خیلی دارم سعی میکنم مثل اونا بشم

متاسفانه تو ایران هیچکس همچون هیکل هایی رو دوست نداره شایدم ی عده ی خیلی کمی دوست داشته باشن ولی خب درکل

خب از نظر علم هم خوبم همیشه معدلم کامل بوده هنر هم دارم ادامه میدم ولی واقعا نمیتونم اعتماد بنفس داش ...

میدونم عزیزم ماهم همه این مراحل رو گذراندیم فقط خواستم بگم همیشه شکرگزار نعمتهای خدا باش همین قد شما و هوش و صورت زیباتون چیزای کمی نیست خیلیها آرزوی یه مورد شو دارن