من ۱۵ سالمه و واقعا برزگ ترین مشکلم هیکلمه واقعا بابتش اعتماد بنفسم گرفته شده هیچکسی هم تاحالا درست راهنماییم نکرده از نظر چهره واقعا خوبم اط نظر هیکلم قدم بلنده ولی برآمدگی اصلا ندارم یا بهتره بگم خیلی کم دارم اط بقیه ی چیز ها راضی هم فقط همین برامدگی مشکلمه چون میدونم اگه همین خوب بشه واقعا کامل میشم کسی هست بدونه راه حلش چیه؟باشگاه و اینا نمیتونم برم فعلا بخاطر اینکه خیلی درگیر مدرسه هستم ولی اگه رژیمی هست یا چیزی هست که آسیبی بهم نزنه و بهم کمک کنه ممنون میشم بهم بگیدمتاسفانه افرادی هم که اطرافم هستن از معاون بگیر تا همکلاسی هام چه به شوخی چه جدی ازم ایراد میگیرن و میگن هیچ ندارم و من واقعا ناراحت میشم هرچند توپر یا تپل هم نیستم لاغرم ولی نه اونجوری که دیگه استخونام زده باشه بیرون قدم ۱۷۰ وزن ۴۶ میخوام خودمو به ۵۰ برسونم از اون نظر اوکیم وزنم داره اضافه میشه مشکل همین برجستگیه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزدلم تو این سن ،چرا باید به این مسائل فکرکنی؟هنوز بدنت جانیفتاده به قولی هنوز بچه ای ،تو این سن فقط به فکر یادگیری درس و هنر های مختلف باش به حرف هیچکسی هم توجه نکن
ببین فقط ۱۵ سالته!سنت که بیشتر بشه وزنت هم بیشتر میشه،تو الان فقط وزنت پایینه اگه خیلی برات مهمه یه متخصص تغذیه و مربی باشگاه خوب بگیر وزنت میاد بالا اتفاقا با قدی که تو داری بهترین تیپ و اندام رو میتونی بسازی!!
زیادم عجله نکن اخه سنت کمه هنوز،همه مثل هم نیستن خودتو با هم سن و سالات مقایسه نکن تو با دختر همسن خودت که قدش ۱۵۰ هست خیلی فیزیک بدنیت فرق میکنه.وزنت بیاد بالا همه چیت اوکی میشه که راهشو هم بهت گفتم
اگه با پر شدنتم بزرگ نشه دیگه نمیشه مگه این ک عمل کنی بنظر من مسئله اونقدر بزرگی هم نیست
اخه خواهرم و مادرم اصلا اینجوری نیستن دوتاشون پرن با اینکه خواهرم از من کوچیک تره خیلی پر تره نسبت به من من نمیدونم چرا اینطوریم ممکنه از تحرک و استرس زیاد باشه؟