2789

من ۱۵ سالمه و واقعا برزگ ترین مشکلم هیکلمه واقعا بابتش اعتماد بنفسم گرفته شده هیچکسی هم تاحالا درست راهنماییم نکرده از نظر چهره واقعا خوبم اط نظر هیکلم قدم بلنده ولی برآمدگی اصلا ندارم یا بهتره بگم خیلی کم دارم اط بقیه ی چیز ها راضی هم فقط همین برامدگی مشکلمه چون میدونم اگه همین خوب بشه واقعا کامل میشم کسی هست بدونه راه حلش چیه؟باشگاه و اینا نمیتونم برم فعلا بخاطر اینکه خیلی درگیر مدرسه هستم ولی اگه رژیمی هست یا چیزی هست که آسیبی بهم نزنه و بهم کمک کنه ممنون میشم بهم بگیدمتاسفانه افرادی هم که اطرافم هستن از معاون بگیر تا همکلاسی هام چه به شوخی چه جدی ازم ایراد میگیرن و میگن هیچ ندارم و من واقعا ناراحت میشم هرچند توپر یا تپل هم نیستم لاغرم ولی نه اونجوری که دیگه استخونام زده باشه بیرون قدم ۱۷۰ وزن ۴۶ میخوام خودمو به ۵۰ برسونم از اون نظر اوکیم وزنم داره اضافه میشه مشکل همین برجستگیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سینه که چربیه کاریش نمیشه کرد ولی باسن عضلست و باید تقویت بشه با رژیم بزرگ نمیشه تو حتی اگه شرایط باشگاه رفتن هم داشتی با این وزن هیچ تغییری نمیکردی حداقل ده کیلو باید اضافه کنی باشگاه نمیتونه استخونو برجسته کنه

سینه که چربیه کاریش نمیشه کرد ولی باسن عضلست و باید تقویت بشه با رژیم بزرگ نمیشه تو حتی اگه شرایط با ...

استخون بندیم که درشته ولی خب چجوری عضله ام رو تقویت کنم؟