2777
2789

سلام. خانمای عزیزی که ازدواج کردین یا مجردایی که نامزد یا کسیو دارین که خیلی دوستتون داره میشه کمکم کنید که اولین دیدار چی باید پوشید چطور ارایش کرد که طرف ازم خوشش بیاد ظاهرم مناسبه ولی اعتماد بنفس ندارم نگران دماغمم حس میکنم تو ذوق میزنه خلاصه چکار کردین طرف عاشقتون شد و به دلش نشستین دیدار تو محیط دانشگاهه نه بیرون بنظرتون چطوری رفتار کنم خوشش بیاد واسم خیلی مهمه ممنون میشم تجربه هاتونو بگید که همسرتون از چه چیزی در نگاه اول خوشش اومده مرسی

ما دوستیم اولین بار ک دیدمش.ما جایی عروسی دعوت بودیم...مجبور شدم ار عروسی بزنم بیرون با لباس مجلسی کوتاه مشکی یه ساپورت تنگ یه شال سفید..مانتووی مجلیی جیگری.☺️☺️.رفتم دیدمش ارایشششم غلیظظ

کمک کن خداجونم😌

خود خود خودت باش. هرچقدرم نقش بازی کنی و ادای سوپر مدلا رو در بیاری در نهایت همین خودته که باید باهاش زندگی کنه. مهربون و منطقی برخورد کن. از علایقت بگو و تو هیچی اغراق نکن.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو دانشگاه ديدمش اون ترم آخر ارشد بوود

من كارشناسي مانتو مقنعه تنم بود

خوشم اومد ازش همش ميخواستم خودم برم شمارمو بهش بدم دوستام نميذاشتن

خداارشكر خودش اومد بهم پيشنهاد داد

خدايا ممنون كه مراقب آبروم بودي😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سادگی مهمترین چیزه

خوشپوش و خوشتیپ باش

ولی ساده

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟

با فرم مدرسه بودم😁ارایش هیچی رنگمم پریده بود شب قبلش نخوابیده بودم امتحان داشتم😂😂😂😂قبل امتحان عربی بود اونم کتاب عربی خریده بود معنی کلمه هارو ازم‌میپرسید😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

راستش اولین برخورد 😂😂 نگو میخواسته بیاد خونه ما من نمیدونستم نشون کرده بودیم مامانم رفته بود بیرون  دیدم زنگ میزنن  بدون اینکه جواب بدم درو  باز کردم فک کردم مامانمه  با تاپ شلوارک  خرسی😐 و موهای  افشون  بدو بدو  رفتم سمت در ک دیدم نامزدم  با گل و شیرینی و وسایله 😂😂 گفتم سلام فرار کردم 😅😅 میگه همونجا بود ک دل و ایمونمو  بردی😂😂

توو دانشگاه ديدمش اون ترم آخر ارشد بوود من كارشناسي مانتو مقنعه تنم بود خوشم اومد ا ...

😂😂😂😂😂باشد که بخدا ایمان اورید😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....