2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج رو خیس کن  اب بذار بجوشه   برنج رو تو دستت یه مقدار له کن   بعد برنج رو بریز تو ابجوش  حسابی بپزه   اب کم اومد دوباره اب بریز  خوب که له شد شکر بریز  و زعفرون دم کرده و گلاب

خلال هم نریزی چیزی نمیشه

برای پنج بشقاب خورش خوری یک لیوان برنج و یک و نیم لیوان شکر لازمه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

هیچی نمیشه ،عزیزم ،پسته که فقط واسه تزیینه ،بادامم اگه نباسه هم طوری نیست ،اتفاقا همین امروز درست مردم تاپیک زدم براش برو بخون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اول برنجتو قشنگ بشورطوريكه آبش شفاف بشه به ازاي هرپيمانه برنج هفت پيمانه آب بريزويه شب خيس كن فرداش باهمون آب بزاربجوشه اگه درجين پخت آب اضافه كني شله زردت آب ميندازه

كاش زمان به عقب برميگشت
برنج رو خیس کن  اب بذار بجوشه   برنج رو تو دستت یه مقدار له کن   بعد برنج رو بریز تو ...

برای ی پیمانه برنج چقد شکر و چقد گلاب بریزم

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

برنج نیم دونه ایرانی رو خیس کن و بعد روش آب بریز  پای گاز وایسا و هم بزن تا یه مقدار که  آبش کمتر شد شکر بزن و یه مقدار که قوام اومد زعفران و هل بریز توش و در آخر گلاب.اگر خلال بادام و پسته نباشه طوری نیست ولی اگه باشه خوشمزه تر میشه.روشم با پودر دارچین و پودر نارگیل و خلال بادوم و پسته تزیین کن.