2789
عنوان

برای اولین بار میخوام برم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 148 پست
محتاحیم به دعا رفتم حتما دعاتون میکنم

برای خرید سوغات بازار امام صادق برو اونجا ایرانی خیلی خوب راهنمایی می کنن بعد برای سو غات قیمت مناسب هست خالم خیلی تعریف می کرد

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین امشب دعاتون میکنم لطفا نمازت رو اول وقت بخون زیارت عاشورا بخون منم اونجا رفتم هم دعاتون میکنم

من تنها آرزوم اینه آزمون استخدامی قبول بشم ۱۴۰۵ انوزش وپرورش خیلی سخته ولی بگو قبول بشیم و بشم تروخدا یا حسین یا عباس یا رقیه یا علی اصغر یا علی اکبرپور

کمکم کنید قبول بشم

M❤️متاهل و متعهدم

حتما همون اول سفر با یه خانمی که احساس کردید به روحیات تون میخوره همسفر بشید

دلتون رو بسپرید به امام حسین...همه اونایی که میرن به عشق امام حسین میرن...غریبه نمیشید...

سعی کنید از لحظه لحظه سفرتون استفاده کنید...چرا گم بشید با کاروان میرید...هتل مشخصه...

اونجا هم اکثرا فارسی میدونن...

پیشاپیش زیارت قبول سلام ما رو به آقا برسونید

خالم پارسال رفته بود لباس از این عبا ها بگیر بعدش حتما دینار بگیر اگه دینار نباشه فقط اسکناس ۲۰۰ تو ...

مادرم رفته بود اصلا اسکناس نگرفته بود همین پول ایران کارش راه انداخته بود

همین امشب دعاتون میکنم لطفا نمازت رو اول وقت بخون زیارت عاشورا بخون منم اونجا رفتم هم دعاتون میکنم

بعدش اگه پول ایرانی بردی یه عالمه اسکناس ۲۰۰ تومن بردار چون پول دیگه ایران قبول نمی کنن

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
عزیزم شما هم از این رسم رسومات دارید که بعد سفر کربلا سور بدین گوسفند بکشین و از این چیزا من بخاطر ا ...

والا همسرم ی بار مجردی رفت اما منو بچه هام اولین بار رفتیم

چون ۶ماه قبل زایمان داشتم و قربونی بُردیم انجام ندادیم

حتی گفتیم کسی بنر نزنه. سوغات خریدیم، برگشت میوه و شیرینی دادیم ب اونا ک میومدن خونمون

ن ولیمه ن روصه ن بنر و نه قربونی. راحت گرفتیم. پدرشوهرم گفت بدون قربونی و بنر یعنی چی!!!! گفتیم برا دل خودمون میریم هر کی اومد قدمش سرچشم هی کی نیومد ک بازم لطف کرده

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

سلام عزیزم

خوش به سعادتت .

خیلی دعامون کن .برای ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری همه جوونامون

حاجت روا باشی عزیزم

💑=👧👧🧒
مادرم رفته بود اصلا اسکناس نگرفته بود همین پول ایران کارش راه انداخته بود

کی رفته بودن خالم عید امسال رفته بود میگفت پول ایران بخز اسکناس ۲۰۰ بازار ها قبول نمی کردن می گفتن دینار بده ۲۰۰ رو به زور قبول بعدش دینار باشه بهتره

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤