2789
عنوان

برای اولین بار میخوام برم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 148 پست
ثبت نام کردم مگه دوباره خبری شده

لباس معمولی بردار الان هواش عین تهران ما

دارو ،دمپایی راحتی، کلاه، لوازم بهداشتی ، حوله حمام و دست و رو. اگه هتل خوب دادن سشوار دارن.

سفر بسلامت. ما امسال ۱۸ فروردین رفتیم. ۷روزه

هم کاروانی هامون عااااالللللییی . همه شون جوون و اهل دل.

گاهی میگم کاش خدا دوباره اون ادما و لحظات رو برام پیش چشمم بیاره و هی زندگی کنم با اون حال و هوا❤️🩹❤️🩹

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دیگه تپق نزنم و زبونم موقع حرف زدن نگیره و انشالله هیچ وقت دهنم و زیر بغلم بوی بد نده خیلی رفتم دکتر و رعایت می کنم خوب نمیشم😭

والا الان ظهرای تهران خیلی گرمه افتابش تیز شده

بله الان گرم. چون ی دفعه از خنکی دراومدیم این گرمای بهاری اذیت میکنه ادم رو. گاهی میگم کاش تابستون هم ب این شدت گرم باشه ن بیشتر💔

. ما ۱۸فروردین ک رفتیم عین عین تهران بود.

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

فقط گل حتی اگر اونجا احساس راحتی و امنیت کردی بازم تنها بازار نرو کاروان خودش میبره با اونا برو اگر هتلت از حرم دور بود هم تنها نرو اگر تو همون خیابون حرم بود تنها اوکی .

تو زیارت دوره هم با چندتا خانم از کاروان خودتون همراه بشو سامرا کاظمین ازشون دور نشو تا جا نمونی یه وقت

لباس معمولی بردار الان هواش عین تهران مادارو ،دمپایی راحتی، کلاه، لوازم بهداشتی ، حوله حمام و دست و ...

عزیزم شما هم از این رسم رسومات دارید که بعد سفر کربلا سور بدین گوسفند بکشین و از این چیزا من بخاطر این خرجای بعدش که واقعا هم پولش ندارم جرأت نکردم برا کربلا اسم بنویسم

ببین نمیخوام زده ات کنم

اما سفر کربلا عجیب خیرات و برکات داره که اصلا عجیب غریبه

و حال ادم رو زیر رو میکنه.

اما یه چیزی...

ذاتا سفر کربلا به من اثبات شده سفره بلا داری هست.

اسمش روشه کر... «بلا»

مازو هم دعا کن

تا میتونی کم وسیله بردار و خیلی حواست به پاسپورت و پول هات باشه اونا رو تو یه گردنی همراهت باشه.

اینترنت هم میتونی رومینگ بگیری

اما اگه میرید هتل

هتلا غالبا وای فای دارن

عزیزم شما هم از این رسم رسومات دارید که بعد سفر کربلا سور بدین گوسفند بکشین و از این چیزا من بخاطر ا ...

بابای منم همین مشکلو داره

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

التماس دعا .ایشالله دست به ضریح آقامون برسه

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.