2777
2789
عنوان

کیا تو خونه ارایش میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 58 پست
خط چشم بلد نیستم بکشم ریمل میزنم واسه مژه هام نگرانم😔😔😔

من انقد سیاه کردم ک یادگرفتم خخخ همه بهم میگفتن بوی از دختری نبردی خیلی صورتم سیاه کردم ک الان خط صاف میکشم واقعا روژ و خط چشم خیلی مهم من ک همیشه فقد همین دوتا

من انقد حوصله ندارم   ک شوما حرف بعدیتم درسته...  
یعنی کرم نمیزنی من کرم نزنم اصلا نمیتونم

منم اولا نمیتونستم ی خروار کرم میمالیدم ب صورتم

ولی الان نمیزنم 

چون هم پوستم صافه هم سفیده

بعدشم آرایش بدون کرم خیلی چهررو طبیعی میکنه

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرطوب کننده بزنم پوستم خراب نمیشه؟

مرطوب کننده ک جز اصول مراقبتی پوسته   البته الان بازهم‌میگن سعی کنید ب مرطوب کننده عادت کنید ک‌پوست تنبل نشه بجای اب و‌سبزیجات زیاد مصرف شه و‌ورزش کنید  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
مزه مصنوعی؟

بله مژه هاييكه تقريبا موهاش طبيعي به نظرميرسه از يه برند خوب اما كم پشت نه مجلسي 🌸🌸🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

هر روز صبح بعد از شستن صورتم کرم آرایشی که سفیدکننده نیست ولی پوستمو یکدست میکنه میزنم و رژلب وخط چشم و ریمل.

عصر دوباره میشورم تجدید میکنم.

اخر شب میشورم کرم دور چشم میزنم و ژل آلوئه ورا.

ماهی یکبار هم میرم پاکسازی و ماساژ صورت.

پوستمم تا حالا داغون نشده.

همیشه مرتبم

❤❤❤❤❤❤❤