2777
2789
عنوان

کیا تو خونه ارایش میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 58 پست

من زیاد ارایش میکردم چون عاشق ارایش بودم البته همسرم‌میگفت قیافهی بدون ارایشتو دوس دارم اخ بیبی فیسم با ارایش سن میره بالا

اما بعد ب دنیا اومدن دخترم یعنی از موقعی ک حامله شدم از ارایش بدم اومده حتی از رنگ‌مو هم بدم اومده 

الان ۱۱ ماهه ارایش نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضدافتاب رنگی میزنم و گاهی پنکک همون رژ هم ضرر داره دیگه

خو ی ریمل بزن با ابروتو مداد بکش

گاهی هم رژ بزن

کرم اینا نزن پوستتو داغون نکن

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
مرطوب کننده بزنم پوستم خراب نمیشه؟

ن قبل اینکه کرم بزنی بزن

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
من یه رژلب و کرم مرطوب کننده و مداد چشم رو دارم + عطر و‌موهامم صاف میکنم  فقط همین

چه جوری موهات و صاف میکنی اخه دایم سشوار مو رو خراب میکنه که ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
وقتی تنها هستی هم رژ و مداد داری؟

عاره

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

چه جوری موهات و صاف میکنی اخه دایم سشوار مو رو خراب میکنه که ؟

منظورم اینه ک شونه میکنم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

به نظرم اگه ارايش هم نكني يه مژه بزاري بسه خوشگل ميشي يه رژ كم حال 🌸🌸🌸🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان