2777
2789
عنوان

کیا تو خونه ارایش میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 58 پست

من زیاد ارایش میکردم چون عاشق ارایش بودم البته همسرم‌میگفت قیافهی بدون ارایشتو دوس دارم اخ بیبی فیسم با ارایش سن میره بالا

اما بعد ب دنیا اومدن دخترم یعنی از موقعی ک حامله شدم از ارایش بدم اومده حتی از رنگ‌مو هم بدم اومده 

الان ۱۱ ماهه ارایش نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضدافتاب رنگی میزنم و گاهی پنکک همون رژ هم ضرر داره دیگه

خو ی ریمل بزن با ابروتو مداد بکش

گاهی هم رژ بزن

کرم اینا نزن پوستتو داغون نکن

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
مرطوب کننده بزنم پوستم خراب نمیشه؟

ن قبل اینکه کرم بزنی بزن

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
من یه رژلب و کرم مرطوب کننده و مداد چشم رو دارم + عطر و‌موهامم صاف میکنم  فقط همین

چه جوری موهات و صاف میکنی اخه دایم سشوار مو رو خراب میکنه که ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
وقتی تنها هستی هم رژ و مداد داری؟

عاره

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

چه جوری موهات و صاف میکنی اخه دایم سشوار مو رو خراب میکنه که ؟

منظورم اینه ک شونه میکنم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

به نظرم اگه ارايش هم نكني يه مژه بزاري بسه خوشگل ميشي يه رژ كم حال 🌸🌸🌸🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان