2777
2789

مثلا خودشو میگیره  مهربونه  احترام میزاره 

سلیطس چیه

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

پر سیاست اونیه که نمیشه باهاش حرفی بزنی وگرنه هزارجور میپیچوندت .من ادم اینطوری دوست ندارم 

سیاست خوبه اما بجاش ‌.سادگی زیادم خوب نیس همه چی متعادل 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلیطگی که سیاست نیست سیاست یعنی فاصلتو حفظ کنی اخلاقای خانواده رو آنالیز کنی و ببینی به چیا احترام میذارن ارزش خودتو بدونی خاله زنک نباشی و توی دعواهاشون دخالت نکنی به موقع باشی و وقتی حوصله ندارن و از چیزی عصبانین خونشون نری

از حقش کوتاه نمیاد هیچ وقت پیش خانواده اش از همسرش گله نمیکنه وظایف اضافی مثل تمیز کاری خونه مادر همسر و....انجام نمی‌ده فقط در همون حد و جمع پهن کردن سفره کمک می‌کنه شوخی و خنده به اندازه داره ولی حد و حدود مشخص می‌کنه که کسی اجازه دخالت و اظهار نظر بی مورد نداره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

پر سیاست اونیه که نمیشه باهاش حرفی بزنی وگرنه هزارجور میپیچوندت .من ادم اینطوری دوست ندارم سیاست خوب ...

پرسیاست اونه که همه این رفتارارو بلده کجا و چجوری انجام بده

اینی که شما میگی خودشیفته ی بیشعوره

غالبا کسی ازشون خوششون نمیاد 

1_شوهراشون بدون اجازه آب نمیخورن یه قرون پول ندارن

_فکر میکنن زرنگی که اندازه بقیه مسئولیت ندارن ولی هنوزم دوستشون دارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

گچه انقدر مغزتو درگیر نکن

فقط کافیه خودت خودتو تو جمع اونا دوست داشته باشی با اعتماد بنفس باشی

حرف بینشون نبری نیاری

زیاد باهاشون صمیمی نشی

کاری نکن روشون تو روت باز باشه

زیاد راز زندگیت و دعوا با شوهرت و.....  نگی ب اونا بدترش میکنن

اینا دلایل اصلی سیاست یه زن تو خانواده شوهرشه

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

نه والا تاپیکمو بخونی متوجه میشی ابهت فقط تو سلیطه بودنه😂😂

من به شخصع بعنوان اقا میگم زن ساده والا ابهت داره.زن اونجور که میگی بی احترام میشه اخرش.ی بار چیزی بهش نگن بار دوم موابشو میدن