2777
2789
عنوان

گاز رومیزی یا فردار

4325 بازدید | 45 پست

ما برای خونه جدید میخوایم کابینت بزنیم اشپزخونه اش خیلی بزرگ نیست ،خودم گاز فردار دارم و ازش راضی ام منتها هم به دلیل شیکی هم برای فضای بیشتر میخوام برای اون خونه گاز رومیزی بگیرم ،نمیدونم کار درستی میکنم یبا نه چون از بعضی از کسایی که رومیزی دارن شنیدم رومیزی برای مهمونی ها جواب نمیده ،دوستانی که گاز رومیزی دارین  راهنمایی میکنین لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از فرگازم استفاده نمیکنم ،بیشتر کیک اینا رو یا تو مایکروفر یا هواپز میپزم 

تو هوا پز کیک خوب میشه ؟ کیک بالاش نمیسوزه و پایینش خمیر نمیشه؟

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
تو هوا پز کیک خوب میشه ؟ کیک بالاش نمیسوزه و پایینش خمیر نمیشه؟

هواپز یکم قلق داره کیک توش من از هواپز بیشتر برای جوجه و سیب زمینی سرخ کردن و مرغ و ماهی استفاده میکنم و اکثر کیکهام رو تو مایکروفرم میپزم تقریبا مثل فر میشه و خیلی سریعتر اماده میشه

روميزى ميگيرى لااقل پنج شعله بگير . ٤ شعله من دارم براى مهمونى جواب نميده مگر اينكه فر هم داشته باشى و بعضى غذاها رو توى فر آماده كنى

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"