2777
2789
عنوان

هنوز جدا نشدم ازم خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 51 پست
از بچه نگذر بعدا پشیمون میشی بنظرم ولی تا ۷ سال که با خودته بعدشم شاید بشه با بخشیدن مهریه و ... کام ...

به دلایلی مهریه ندارم توو زندگینامه ای که نوشتم دلیلشو نوشتم

خدایا امیدم تویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا باید حس مثبتی داشته باشی .میبینی که زندگی همچنان ادامه داره .اگرچه یکبار بد آوردی ، ولی هنوز مونده قشنگیای زندگی که ببینی

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
به دلایلی مهریه ندارم توو زندگینامه ای که نوشتم دلیلشو نوشتم

چی بگم بخدا شرایطت سخته بازم مشاوره برو

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه نامرده اون آقا و چه ساده اي شما كه زندگيت بدون يك مرد ساخته نميشه بهتره بعد از جدايي كمي ...

ایشون کل زندگیمو میدونه شاید از رو دلسوزی پیشنهاد داده 

خدایا امیدم تویی
پسرت تا هفت سالگی باهاته بعد از اونم شوهرت دوباره ازدواج میکنه و بی خیال بچه میشه با این تعریفایی از ...

میدونی از حرص منم که شده توو دعواهامون میگه پسرمو ازت میگیرم قبل 7 سالگی حتا کاش خانوادم پشتم بودن

خدایا امیدم تویی

به نظر من شما كارى به اين مورد نداشته باش فكر كن اصلا اين آقاى وكيل رو نديدى و چيزى هم نشنيدى خوب فكر كن ببين واقعا مى خواهى جدا بشى و چاره اى جز جدايى نيست اگه واقعا تصميمت جدايى هست باز هم فكرتو مشغول اون وكيل نكن  فقط راهتو  براى طلاق برو اصلا نذار  اين موضوع جايى درز پيدا كنه   ممكنه برات دردسر بشه  و برات حرف دربيارن  به دخترخالت هم بگو فعلا تا طلاق و جدايى كامل ترجيح مى دم به مورد ديگه فكر نكنم