2777
2789
عنوان

هنوز جدا نشدم ازم خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 51 پست
ایشون کل زندگیمو میدونه شاید از رو دلسوزی پیشنهاد داده 

هيچوقت نگذار كسي 

واست دل بسوزونه

دختر خوب

از اينكه زن ها و دخترها بدون مرد و حمايتش نمي تونن شاد باشن

مستقل باشن ناراحت ميشم

پدر بچه نتونسته واسش پدري كنه

مي خواي يه غريبه نديده و نشناخته پدري كنه

اميدوارم تو انتخاب بعديت زيرك تر و به عنوان يه مادر تصميم بگيري 

میدونی از حرص منم که شده توو دعواهامون میگه پسرمو ازت میگیرم قبل 7 سالگی حتا کاش خانوادم پشتم بودن

اره میفهممت بچه شده نقطه ضعف ما زنا.خیلی بده خانوادت پشتت نیستن .دست بزن هم داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط از بچه ت میترسی؟ چرا میخای جدا شی؟ چند سالشه پسرت؟ از کجا میدونی که به شوهرت میدنش؟

اره الان همه زندگیه من پسرمه 

زندگیمو توو تاپیکام نوشتم اگه نگاه کنید اما در کل واسه بد دهنی و دست به زن داشتنو اعتیاد و مشکلاتی که خانوادش واسم درست میکنن دیگه بریدم 

پسرمم 18 ماهشه پدر همسرم قاضی بوده خیلی هم پارتی دارن از اون میترسم که همه جلسات دادگاه و به نفع خودشون تموم کنن با پارتی

خدایا امیدم تویی
 به نظر من شما كارى به اين مورد نداشته باش فكر كن اصلا اين آقاى وكيل رو نديدى و چيزى هم نشنيدى ...

بله درست میگید بهشم همینو گفتم گفتم فعلا از هرچی مرده بیزارم به هچکس نمیخوام فکر کنم

خدایا امیدم تویی
مرسی دوستان  میتونید داستان زندگیمم بخونید توو تاپیکهام هست شوهرم هم اعتیاد داره هم دست بزن هم ...

اگه اعتيادش رو ثابت كني كه ميتوني حضانت پسرتون رو بگيري

اين اقاي خاستگار حدود بيست سال از شما بزرگترن و مشخصه اولش با پسرتون خوب برخورد ميكنن لطفا با يه جلسه ديدن تصميم نگير بأيد خيلي محتاط باشي تو انتخاب بعديت بعلاوه اينكه فعلا شما يه خانوم متاهلي 

هيچوقت نگذار كسي  واست دل بسوزونه دختر خوب از اينكه زن ها و دخترها بدون مرد و حمايتش نمي ...

مرسی عزیزم من میخوام جدا شم و تا ابد تنها با پسرم زندگی کنم اما پتاسفانه خانوادم پشتم نیستن خودمم تحصیلات درست حسابی ندارم

خدایا امیدم تویی
پسرت تا هفت سالگی باهاته بعد از اونم شوهرت دوباره ازدواج میکنه و بی خیال بچه میشه با این تعریفایی از ...

اصلا اینطور نیست. من دیدم اقا معتاد و بیکار بودن و خانم شاغل اما بخاطر اینکه کم نیارن جلو عروسشون پدربزرگش بزور بچه رو نگهداشت

و خدا هست ....
اره الان همه زندگیه من پسرمه  زندگیمو توو تاپیکام نوشتم اگه نگاه کنید اما در کل واسه بد دهنی و ...

اگه میزنه برو پزشک قلنونی نامه بگیر تا وقتی ازش بترسی همینه .منم شوهرم دست بزن داشت فحش میداد 4سال کوتاه اومد ولی بعد از اون هرچی فحش میداد جواب میدادم حتی اگه کتک میخوردم دفعه اخر دست رو قران گذاشتم اگه دفعه بعد دست روم بلندکنی میرم پزشک قانونی دیگه تمومش کرد فقط تا وقتی بترسی همینه  

اگه اعتيادش رو ثابت كني كه ميتوني حضانت پسرتون رو بگيري اين اقاي خاستگار حدود بيست سال از ...

بخدا هیچس حسی بهشون ندارم فقط با این پیشنهاد کل بدبختیام یادم افتاد

خدایا امیدم تویی
مرسی عزیزم من میخوام جدا شم و تا ابد تنها با پسرم زندگی کنم اما پتاسفانه خانوادم پشتم نیستن خودمم تح ...

من هيچوقت نميگم تنها باش تا ابد

ميگمخوشحالي و خوشبختي  ربطي به يه مرد نداره

الان زوده

كه هنوز درگير زندگي مشتركي

به زندگي ديگه اي فكر كني

اگه اعتيادش رو ثابت كني كه ميتوني حضانت پسرتون رو بگيري اين اقاي خاستگار حدود بيست سال از ...

دوست عزیز تا پدربزرگ زنده باشه حانت ب زن نمیدن حتی اگه پدر معتاد باشه

و خدا هست ....