2777
2789

اول اینکه فاز نگیرین ای برا ی گرم طلات میخای گرونی شه یا فلان

نه بحث اینا نیست

کلا این فوبیارو دارم

یکم پیش سکه سفارش دادم

برا پس انداز الان با خودم میگم اگه شانسع ک من دارم یهو طلا نصف قیمت میشع🤣

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد نگران نباش

حالا زیادم نیست ۵۰۰ سوت پارسیانه

ولی باز گفتم دستم خرج نشع

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

طلا بیاد پایین همه چیز میاد پایین زندگیت راحت تر میشه بطور کلیچون یکی از تایین کننده ترین فاکتور ها ...

حالا ما داریم جمع میکنیم

سال اینده خونه بگیریم

امیدوارم خوب پیش بره همه چی

این طبیعیه قبلا اینطور نبود ولی الان بس که ساعتی بالا میره و نوسان داره این اضطراب برای همه ایجاد شد ...

نمیدونم دیگه واقعا به چه روشی پس انداز کنم

اگه بیاد پایین هم موقته در کل تو دراز مدتطلا هیچ وقت نزولی نبوده همیشه صعودیه

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

طلا بیاد پایین همه چیز میاد پایین زندگیت راحت تر میشه بطور کلیچون یکی از تایین کننده ترین فاکتور ها ...

حآلا چی اومده پایین ک این بابد

قیمت ماشین هرچی بره بالاتر

۳۰۰ رو قیمت ماشین میره ۵۰ ت مباد پایین

عملا فرقی نداره

ملتو مسخره کردن

خدایا شکرت 🩷

اگه بیاد پایین هم موقته در کل تو دراز مدتطلا هیچ وقت نزولی نبوده همیشه صعودیه

هی چی بگم