2777
2789
عنوان

ازدواج با اتباع

1035 بازدید | 90 پست

سلام من حدود یساله دارم با اتباعی که پنج ساله ایران زندگی میکنه و ساکن تهرانه در ارتباطم چند ماه پیش قصد اومدن به خاستگاری رو داشت که با مامانم درارتباط گذاشتم ولی به هیچ عنوان قبول نکرد خودمم کورد هستم و رسم ما جوریه که فقط باید با کورد ازدواج کرد ولی ما همدیگرو خیلی دوس داریم حتی با مادر پدرشم صحبت کردم پسر خیلی خوبیه نه اهل سیگار مشروب و...

تصمیم فرار داریم ولی نمیدونم میشه کمک کنین البته لطفا کسی بی احترامی نکنه اول انسان بودیم بعد نژادمون مشخص شده🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا عشق همه کار بکنید اگر دیدید نمیشه دست بردارین

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

نژادپرست نیستم ولی بمیرم اجازه این کاررو به اطرافیانم نمیدم

شما چیکارع حسنه اطرافیانی؟؟

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲