2777
2789
عنوان

کسی احکام بلده شوهر می‌تونه اجبار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 141 پست
والا ماه رمضون همه چاق میشن که

اونا خوش اشتهان البته الان که تو زمستونه روز کوتاه تقریبا و راحت تره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
امر به معروف واجب هستش روزه نگرفتن یعنی ترک واجب ترک واجب یعنی گناه کبیره امر به معروف واجب است پس ن ...

از نظر من وقتی یه نفر روزه نگیره به هیچکس ضربه نزده حق وناس هم نکرده پس به خودش و خداش مربوطه خدا خییلی مهربونه

فکر نمیکردم دیگه الانم ادمایی با این افکار وجود داشته باشه خدا خییلی بزرگتر از این احکام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس نمیتونه مسائل دینی به زور به کسی بگه عمل کنهتو قران داریم لا اکراه فی الدیناسلام دین عطوفت و ...

این آیه معنی اش این هست که ما نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم مسلمان شه

اعتقاد به چیز قلبی هست و نمیشه یکی رو به دینی وادار کرد

ولی وقتی مسلمان شد،نمیتونه بگه من نماز نمیخونم،من روزه نمیگیرم و ...

دین اجباری نیست ولی وقتی وارد دینی شدی باید طبق اون عمل کنی

اسی از همسرش ناراحته،مقابل خدا وایسادن چیزی رو درست نمیکنه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بهم تا الان چند بار گفته از خونه برو نفقه تو نمی دم

برای چی تو خونش موندی؟ هروقت گفت از خونم برو بیرون صداش رو ظبط کن زنگ بزن ۱۱۰ بیاد بگو منو از خونه بیرون میکنه، برو درخواست مهریه و نفقه بده

از نظر من وقتی یه نفر روزه نگیره به هیچکس ضربه نزده حق وناس هم نکرده پس به خودش و خداش مربوطه خدا خی ...

نظر رو صاحب نظر میده

پس نظر شما ملاک نیست

پس اگر به معروف چی میشه؟

شوهر شما خودشو بخواد بندازه زیر ماشین تا فلج بشه شما میگی به خودت مربوطه؟ جسمش ناقص میشه

با روزه نگرفتن نفس انسان بیمار میشه

جسم که ۷۰ سال عمر میکنه

ولی نفس جاودانه است

امر به معروف بزای همین است که نفس اون شخص آسیب نبینه

از جهنمی شدن همسرش جلوگیری کرده

خدا مهربونه؟ پس حکمت خدا جی؟ چطور میشه کسی که یک ماه روزه گرفته با کسی که نگرفته یکی باشد؟

حق ناس؟ درست ولی حق الله چی؟ روزه حق الله است

و حق باید ادا شود

احکام ما؟ احکام خود خداست

خود خدا احکام رو گفته

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

اگر مورد های دیگه داره شوهرت که کم گذاشته بروش بیار بگو در مورد روزه من بازخواست میشی در مورد بقیه مسایل نه تو الان داری به من زور میگی البته با لحن خوب بعدم بگو خدا گفته شوهر امنیت وتکیه گاه خانواده باشه نه کلانتر 🤣

خیرلا اکراه فی الدین

لا اکراه فی الدین یعنی غیر مسلمان را برای انتخاب دین اسلام اجبار نکنید

برای زن و مردی که یک مسلمان رو برای ازدواج انتخاب کردن توقع انجام حداقلی ها و واجبات چیز زیادی نیست

البته با زبان نرم و مشاوره و راهکارهای محترمانه پیش برن بهتره

من از حرفس ناراحتم و میخوام دلیل بیارم که از این حرفا نزنه

ولش کن، خودش می دونه، کسی که خوابه رو می شه بیدار کرد، کسی که خودش رو زده به خواب رو نه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
برای چی تو خونش موندی؟ هروقت گفت از خونم برو بیرون صداش رو ظبط کن زنگ بزن ۱۱۰ بیاد بگو منو از خونه ب ...

یا خدااااااا. خیلی تند نرفتین؟؟؟؟

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
نظر رو صاحب نظر میده پس نظر شما ملاک نیست پس اگر به معروف چی میشه؟ شوهر شما خودشو بخواد بندازه زیر م ...

وای خدا سرم درد گرفت اینجوری جواب میدی خدا عقل داده که فکر کنیم من هر چیزی رو با عقل میسنجم یه دقیقه تفکر بهتر از هزار سال عبادت میلیاردها ادم رو زمین فقط ما اگه اینکارای نکنیم بلا میاد سراغمون اوضاعمونم که قاراشمیشه

این آیه معنی اش این هست که ما نمیتونیم کسی رو مجبور کنیم مسلمان شه اعتقاد به چیز قلبی هست و نمیشه یک ...

احسنت به شما

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

نظر رو صاحب نظر میده پس نظر شما ملاک نیست پس اگر به معروف چی میشه؟ شوهر شما خودشو بخواد بندازه زیر م ...

خدای من اینقد مهربونه که حد نداره خدای شمارو نمیدونم همینکه دارم سالم زندگی میکنم و حق کسی رو نمیخورم خدا بهم افتخار میکنه