حتی زوری، حداقل پاکسازی جسمت، سلولهای مریض بدنت از بین می ره.
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
مممنون حالا باز شوهر من ممکنه اخلاقای بد دیگه ای داشته باشه مردا اصلا باید یه جای کارشون بلنگه. شوهر من اولا خیلی وابسته ی خانوادش بود و این کارش منو زجر میداد وگرنه چند ساله با همیم اون تو تیرو مردادم روزه میگرفت ولی منو اصلا اذیت نمیکرد که بگه تو هم روزه بگیر
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
بگو لازم نکرده منو با احکام اشنا کنی همینکه داره تو رو اجبار میکنه خودش گناه
امر به معروف واجب هستش
روزه نگرفتن یعنی ترک واجب
ترک واجب یعنی گناه کبیره
امر به معروف واجب است
پس نه تنها گناه نکرده بلکه ثواب همبرده
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
تا تا دیروز خودشم نماز نمی خواندالان که رسمی خواست بشه رفته تو مسجد از این حرفا میزنهالبته قبلاً روز ...
اون و ولش کن، کار خوب و مفید و تکلیفت زو از بج شوهر ول نکن، بخاطر لجبازی با اون خودت رو از مزایای روزه محروم نکن. بعدشم،
تو نگران حکم شرعی درباره خوردن غذا تو خونه شوهر هستی، نگران حکم شرعی درباره روزه نیستی؟!؟!؟؟؟؟
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....