2777
2789
عنوان

کسی احکام بلده شوهر می‌تونه اجبار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 146 پست
[QUOTE=412165634]روح و نفس انسان به غذا احتیاج دارد نماز و روزه و کلا واجبات برای سلامتی نفس لازم اس ...

پاسخ هیچکدام

نه قراردادی است

و نه واکنش اون عمل

بلکه نوع سومی است یعنی درواقع خود عمل است

خود دزدی آتش است

خود غیبت آتش است

خود مثلا ترک نماز آتش است

خود نماز بهشت است

خود نیکی بهشت است

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

بله اعمال انسان نجات میده آدم رو ولی اعمال بد چی؟ نکته بعدی اونها نمرده بودن بلکه یک درصد کمی از عال ...

موسیقی حرام چیه؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موسیقی حرام چیه؟

موسیعی لهوی باشه

آهنگش لهوی باشه یا شعرش

اکثرا شبهه ناک حساب میشن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

موسیعی لهوی باشه آهنگش لهوی باشه یا شعرش اکثرا شبهه ناک حساب میشن

میشه یک مثال بزنید متوجه نمیشم مثلا چی حرام هست ببخشید البته

میشه یک مثال بزنید متوجه نمیشم مثلا چی حرام هست ببخشید البته

مثلا برای من شاید اکثر موسیقی ها حرام باشه

چون اکثر موسیقی ها منو از یاد خدا غافل میکنه

من فقط موسیقی حلال گوش میدم

شبهه ناک هم گوش نمیدم

به عرف باید نگاه کنید

ببینید میگن فلان اهنگ انسان رو از یاد خدا غافل میکند یا خیر

ولی در کل مگه ما چقدر وقت داریم که بخواهیم با موسیقی پر کنیم؟؟ یه جا آهنگ گذاشتن و به گوش ما میخورد اشکال نداره

ولی اینکه انسان خودش با پای خودش بره دنبال موسیقی خب این خیلی جالب نیست

مثلا برای من شاید اکثر موسیقی ها حرام باشه چون اکثر موسیقی ها منو از یاد خدا غافل میکنه من فقط موسیق ...

موسیقی حلال چی هست؟ ببخشید زیاد میپرسم واقعا برام سوال هست

فرضا اهنگ های خانم هایده حرام محسوب میشه از نظر دین؟

موسیقی حلال چی هست؟ ببخشید زیاد میپرسم واقعا برام سوال هستفرضا اهنگ های خانم هایده حرام محسوب میشه ا ...

خدا رحمتش کنه زن گوش بده شبه ناک حساب میشه

مرد کوش بده حرامه

موسقی حلال مثلا قرائت قرآن با صوت

یا مثلا برخی سرودها

بنده برخی از اهنگهای جناب اصفهانی رو حلال میدونم

وقتی حلال شد میشه عبادت و ثواب داره

وای چ چیزایی میشنوم مردای مدهبی چرا اینطورین بلا ب دور

عزیزم یه جا گفت مذهبی نیست از اون مذهبی نما عقده ایاست میگه حتی نمازم نمیخونده بخاطر اینکه بچسبه به یه ارگان استخدام رسمی بشه داره میخونه عوضی

موسیقی حرام چیه؟

نمیشه به موسیقی حرام یا حلال گفت به حال خود ادم ربط داره اگه یه موسیقی به گناه بندازتت و باعث لغزشت درهرمسیر درستی بشه حرامه وگرنه اتفاقا گوش دادن موسیقی که حالتو خوب کنه خیلیم عالیه

خیرلا اکراه فی الدین

شوهر منم همیشه اینو میگه

خودش نمیگیره دو ساله ولی به من که میگیرم چیزی نمیگه و کاری نداره

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
روح و نفس انسان به غذا احتیاج دارد نماز و روزه و کلا واجبات برای سلامتی نفس لازم است مجازات ها دردنی ...

بااینطور توضیح دادن دارین بیشتر گمراهشون میکنید

چیزیم که غذای روح ونفس نماز و روزه اینا فقط یه سری اعمالن که اگه بانیت قلبی وپاک نباشه ارزشی نداره و متاسفانه تاحالا خیلی ندیدم کسی واقعا بانیت پاک انجامشون بده روزه میگیرین از اذان صبح تا مغرب میخوابین؟علت روزه چیه مگه تقویت صبرو فهمیدن حال نیازمند نیست؟وقتی امقدر راحت میگذروننش بعضیا باچه رویی میگن ما روزه داریم مانماز میخونیم