2777
2789
عنوان

کسی احکام بلده شوهر می‌تونه اجبار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 147 پست
[QUOTE=412163316]لا اکراه فی الدین یعنی غیر مسلمان را برای انتخاب دین اسلام اجبار نکنید برای زن و مر ...

به نظرم بیشتر از تمرکز رو اجبارش به روزه، این کتک زدنش رو یه فکری براش بگن

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
یا خدااااااا. خیلی تند نرفتین؟؟؟؟

طرف میگه چرا تو خونمموندی!!!!!

در مقابل این حرف سکوت کنی فردا ۴ تا زن هم میاره تو خونه جلوی چشمت

تفاوت عقیده رو میشه تحمل کرد ولی این حرف رو اصلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه ازم حمایت کنی ؟امضامو ببین .

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

وای خدا سرم درد گرفت اینجوری جواب میدی خدا عقل داده که فکر کنیم من هر چیزی رو با عقل میسنجم یه دقیق ...

عقل در کلیات راه دارد نه جزئیات

شما از وجود خدا هزارتا سوال از بنده بپرس با دلایل عقلی اثبات میکنم وجود خدا رو بقیه مسائل اعتقادی رو

ولی وقتی اسلام اوردی باید بنده باشید

خدا گفت بگیر چشم

گفت عید فطر حرام است نگیر چشم

بقیه مسائل هم همینطور

اون فکر هم در مورد علم است

علوم الهی

شما به پیام های من فکر کنی میشه عبادت

اگر مقابله کنی میشه عناد و دشمنی

پس با دقت بخون دوباره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

طرف میگه چرا تو خونمموندی!!!!! در مقابل این حرف سکوت کنی فردا ۴ تا زن هم میاره تو خونه جلوی چشمتتفاو ...

به نظرم بیشتر بخاطر کتک تو دعوا مدرک ببره پزشک قانونی حالشو جا بیاره.

وگرنه حرف که تو عصبانیت حلوا خیر نمی کنن

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
خدای من اینقد مهربونه که حد نداره خدای شمارو نمیدونم همینکه دارم سالم زندگی میکنم و حق کسی رو نمیخور ...

انسان نباید نوک دماغش رو بیینه

مهربان است در موضع خودش

و همان خدا اشد معاقبین است در موضع خودش

بله خدا ممکنه در دنیا آنقدر بده تا چیزی در قیامت نداشته باشن

و دستتون خالی هست اونور

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

[QUOTE=412163316]لا اکراه فی الدین یعنی غیر مسلمان را برای انتخاب دین اسلام اجبار نکنید برای زن و مر ...

من معنی لا اکراه رو که بعضیا خیلی استفاده می کنن رو گفتم

توهین و خشونت هرگز توصیه ی دین نیست

بعضیا افتومنون ببعض الکتاب و تکفرون ببعض هستن

یعنی هر جایی از دین رو که دوست دارن و به نفعشونه انجام میدن

توقع از همسرم برای انجام واجبات و تلاش محترمانه ✅

خشونت و هتاکی و رعایت نکردن حقوق متقابل ❌

به نظرم بیشتر بخاطر کتک تو دعوا مدرک ببره پزشک قانونی حالشو جا بیاره. وگرنه حرف که تو عصبانیت حلوا خ ...

کتک هم میزنه؟

این بنده خدا از خونه بیرون کردن و کتک خوردن رو توجه نمیکنه گیر داده به روزه اجباری

عقل در کلیات راه دارد نه جزئیات شما از وجود خدا هزارتا سوال از بنده بپرس با دلایل عقلی اثبات میکنم و ...

بحث ما دونفر فایده نداره چون هر دومون دوتا فکر کاملا متفاوت داریم سن منم برا اثر گذاری این حرفا گذشته هرچند افکار من شبیه شما بود و بعدن تغییر کرد و الان خیلی ناراحتم از خودم به خاطر اضطراب هایی که سر این احکام داشتم

بحث ما دونفر فایده نداره چون هر دومون دوتا فکر کاملا متفاوت داریم سن منم برا اثر گذاری این حرفا گذشت ...

شما حکم اشتباه دادی که من حرف زدم وگرنه من چیکار دارم با کسی .

شبهات باعث شدن که شما اینجوری بشی

پیشنهاد میکنم شبهات رو برطرف کنی تا دوباره برگردی

بحث بحث سعادت و شقاوت ابدی است

شوخی بردار نیست

کتک هم میزنه؟این بنده خدا از خونه بیرون کردن و کتک خوردن رو توجه نمیکنه گیر داده به روزه اجباری

والا، روزه اجباری نه! می گه خکم شرعیش چیه شوهرم اجازه داره مجبورم کنه؟ غذا خوردن تو خونش درسته یا نه؟؟؟؟؟

ولی حکم خود روزه خوردن ، کتک زدن زن ، اینها نه. همه جی رو ول مرده چسبیده به دم مار...

اسی ناراحت نشی ها دارم می گم فرع و ول کن، اصل و بچسب