2777
2789
عنوان

دیروز تو دورهمی خانوادگی کلی گریه کردم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 46 پست
وای خدا نکنه این یه کیلو پرتقال بگیره دو ماه میزته سر جفتشون خیلی عوضیه رفته از حقوق این ۱۸۰ میلیون ...

خااکککک ..به داد پدر بزرگت برس تا زنده س

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا به مامانت و اون خاله و داییات نمیگی کاری بکننن براش موقعیتشو ؟

مادربزرگم پشتشه

یه خاله عفریته دارم اون از اینا بدتر مفتی نشسته تو خونه پدربزرگم هر چی فحشه بهش میده

یه خاله هم دارم بدبخت عالم

مادر خودمم بگی مثل پلو قورتش میدن

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا نگو دارم زار میزنم بخدا حالم بده چه ساعت های رو که بخاطر من و خواهرم تو برف و سرما نایستاده ...

االهی بگردم تروخدا قوی باش بخاطر پدربزرگت هم که شده قوی بمون ... پشت و پناهش باش بهش محبت کن بگو من قدرت رو میدونم باهاش دوتایی بیرون برید ای خدا دلم گرفت

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

خوبه که تو رو داره حداقل 💕

من هیچ کاری از دستم برنمیاد نبودم بهتر بود دلم میخواست دیروز داد بزنم بگم خدا رو فراموش نکنید نمک نشناس ها ترسیدم

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
مادربزرگم پشتشه یه خاله عفریته دارم اون از اینا بدتر مفتی نشسته تو خونه پدربزرگم هر چی فحشه بهش میده ...

خودت چیی سر زبون نداری بتکونیشون یکم پول بگیری واسه پدر بزرگت؟

Maybe in another life

من هیچ کاری از دستم برنمیاد نبودم بهتر بود دلم میخواست دیروز داد بزنم بگم خدا رو فراموش نکنید نمک نش ...

کاش منو با خودت بری... یک سلیطه بازی در بیارم سرشون دیگه جرئت نکنن!

االهی بگردم تروخدا قوی باش بخاطر پدربزرگت هم که شده قوی بمون ... پشت و پناهش باش بهش محبت کن بگو من ...

ممنونم گلم خودت و ناراحت نکن

همیشه سره سفره صداش میزنن کم بخور

براش بال مرغ میریزن

عین یه بچه اینم سکوت کرده

خودت چیی سر زبون نداری بتکونیشون یکم پول بگیری واسه پدر بزرگت؟

بخدا میترسم

خیلی سلیطه هستن بی آبرو هستن زنگ میزنن شوهرم

خونه منم خراب میکنن

کاش منو با خودت بری... یک سلیطه بازی در بیارم سرشون دیگه جرئت نکنن!

خخخخ ممنون عزیزم اینارو نمیشناسی امروز با پدربزرگم حرف میزنم

ممنونم گلم خودت و ناراحت نکن همیشه سره سفره صداش میزنن کم بخور براش بال مرغ میریزن عین یه بچه اینم س ...

😭😭😭😭😭 آی بگردممممم پیرمرد یک عمر اینطور زندگی کرده

خخخخ ممنون عزیزم اینارو نمیشناسی امروز با پدربزرگم حرف میزنم

هرکی هستن یک سلیطه بازی درمیارم دیگه جرئت بی احترامی نداشته باشن منو نشناختی 😬

آخه میترسه داد و هوار راه میندازن آبزو میبرن

ببرش پیش خودت یه مدت هیچی بهشون نده آدم شن همون دایی بره کار کنه خرج خودش و مادرش بده

احتمال اینکه بکشنش هست

خیلی زنا مرد رو چیزخور میکنن

قتلای خانوادگی خیلی بیشتر از اونه که فکر میکنین