2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برای خرید عید 15 میلیون بیشتر نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 232 پست
اخه الان لباس بچگانه جنس خوب و مرغوب دوتومنه من خیلی جاها قیمت گرفتم دیدم جنسی ک خوب باشه خب طبیعیتا ...

دیگه مکان های خرید فرق داره من تا حالا بالای ۸۰۰ برای بچم لباس نخریدم همون ۸۰۰ تومنم لباس مجلسی تور بود برا عروسی گرفتن وگرنه لباس مهمونیاش اکثرا از چهار صد و خورده ای بوده تا ۶۰۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا نمیگم چقدر میدی

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

عزیزم دردت درد مشترکه خیلی هاست الان فقط داریم نفس میکشیم به زودی همینم جیره بندی میشه

یعنی فروشگاه میریم با ترس خرید میکنیم اونم چیزای ضروری

آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫

خب چیکار کنیم؟؟؟

همینم خیلیه ما ۵ تومنم نداریم

خودت مدیریت کن نمیتونیم ضروری هارو بگیر

غصه تورو هم بخوریم؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

میتونی بخری ها

منم بچه دارم درسته گرونیه ولی میشه خرید

یه دست بیرونی یه دست خونگی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
باید همدیگه رو درک کنید دیگه من به همسرم گفتم امسال خرید عید نمیکنم اصلاچون یکم دستمون تنگه و کارای ...

ولی بعضی وقتا خب باید حداقل یه دست لباس خوب بخری بزاری کنار🥲زیادم از خودت نزن

آرزومو گذاشتم روی اسم کاربریم،چهارمین کاربریمه🤫