2777
2789
عنوان

هرکی خواهر نداره غمخوار نداره

228 بازدید | 32 پست

اومدم خونه مامانم خاله ام اومده دیدنش نشستن باهم پچ پچ میکنن آروم صحبت میکنن من نشنوم 😅 مامانم ۷۶سالشه خاله ام ۷۳ساله.

تازه مامانم وخاله ام مدتها باهم خوب نبودن سراینکه او پسرداشت مامانم دختر و وصلت نکردن باهم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خواهر خوبه واقعا

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم داداش ندارم دلم داداش میخاد 😭

داداش به درد نمیخوره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نگو عزیزمهر دو خوبن

داداش تا وقتی مجرده خوبه بعد که ازدواج میکنند دیگه به درد نمیخورن. برای منکه اینجوری بودن

من با خواهرم 16 سال اختلاف سنی داریم ولی قربونش برم که انقد فهمیده س وقتی زنگ میزنه برام غم و غصه مو میشوره میبره فداش بشم با حرف زدنش کوچولو

حس مادری دارم نسبت بهش دلم میجوشه براش قبل اینکه شوهر کنم بچه تر که بود همش بغل من میخوابید فقط شیر نداشتم بهش بدم

اصلا مامانی نبود همش منو میخواست

وقتی شوهر کردم اومدم تهران بمیرم براش کلی مریض شد

الانم هروقت میرم میخوام برگردم قیامت میشه خونمون انقد که گریه میکنیم

یا دوبار فقط اومده خونم هربار خواسته بره الهی بمیرم براش انقد گریه کرده به قول خودش دیگه نفسش بالا نیومده

منم خاهردارم ولی ناتنیه من ۲۶ سالمه اون ۱۲ سالشه ولی اینقدددمهربونه هروقت گریه کنم اشکاموپاک میکنه کلاخواهرداشتن خیلی خوبه🥲

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

کاش منم خواهر داشتم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ