2777
2789

خانوما داییم خیلی به پدربزرگ پسرم بی احترامی میکنه

جلوی اون همه آدم داد میزنه سرش

پدربزرگم گفت میخوام ماشینم و بفروشم داشت با یکی حرف میزد داد زد تو چه کاره ای وقتی خراب میشه من درستش میکنم و اینا

پدربزرگ من حقوق بگیره ولی خدا از مادربزرگم نگذره تمام حقوق دست اونه مادر پسری خیلی اذیتش میکنن

داشت تلفنی حرف میزد مادربزرگم سرش داد کرد کَر شدی

ا اون ور با اشاره داییم بهش گفت فعلا کاریش نداشته باشد

بخدا رفتم تو حیاط بغلش کردم یه دل سیر گریه کردم

آخه اون پدره منه من و بزرگ کرده خیلی پیر شده

دارم خفه میشم

داییم خودش تو خونه اضافه است طفلک پدربزرگم ۷۰ سالشه برای خرجی خودش مسافر کشی میکنه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

کارت حقوقو ازشون بگیره و خودش خرج کنه .اون وقت اون دایی بیشعورت میفهمه کت تن کیه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارت حقوقو ازشون بگیره و خودش خرج کنه .اون وقت اون دایی بیشعورت میفهمه کت تن کیه

کارت حقوق رو بگیره میکشنش

خیلی ظالمه مادرش از اون کثیف تر

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
کارت حقوق رو بگیره میکشنش خیلی ظالمه مادرش از اون کثیف تر

نمیتونن بکشنش .خیالت راحتتت ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نمیتونن بکشنش .خیالت راحتتت ..

آخه میترسه داد و هوار راه میندازن آبزو میبرن

چه بد . آدما بدی میکنن به هم . پدربزرگت حتما کوتاه اومده زیادی

خیلی اصلا بلد نیست از حقش دفاع کنه حالم خیلی بده کاش می مردم اینا رو نمیدیدم

آخه میترسه داد و هوار راه میندازن آبزو میبرن

از اون خونه بره .ماشین که زیر پاشه ..بره قهر و خونه ی دیگرون ساکن بشه .خونه ی نوه ش که تو باشی

دایی تون هست یا پسر زنی که گرفته متوجه نشدم

نه داییم هست پسر خودشه خدا ازش نگذره

تا اون حد اذیت میکنه زنش میگه من از آینده میترسم بچه هامون بشن نامه اعمال این